27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalShakira la Bucureşti: show latino în ploaie torenţială (FOTO)

Shakira la Bucureşti: show latino în ploaie torenţială (FOTO)

Ploaia torenţială care s-a abătut asupra Capitalei, ieri, le-a cam stricat românilor cheful de concert. De altfel, Shakira s-a lăsat aşteptată, înainte să-şi facă apariţia pe scena din Piaţa Constituţiei, în jurul orei 21:30, oamenii începuseră să vocifereze şi să huiduie.

Shakira a intrat pe scenă îmbrăcată în pantaloni negri mulaţi şi o giacă argintie şi a salutat publicul zgribulit:

„Bună seara, Bucureşti! Chiar dacă plouă ne vom simţi bine. În seara asta, sunt a voastră!”.

Cântăreaţa columbiană şi-a început recitalul pe ritmuri rock cu “Pienso en Ti”, au urmat “Why wait” şi „Te dejo Madrid”. De altfel pe parcursul concertului am asistat la un mix de sound-uri rock, flamenco, latino şi orientale.

Shakira a empatizat cu chinul fanilor de a sta atâtea ore în ploaie şi a ieşit în prelungirea scenei de unde a invitat două fete pentru o lecţie de dans ca la carte.

Artista a schimbat pe parcursul show-ului mai multe ţinute. Am văzut-o îmbrăcată stil gipsy, în top argintiu cu fustă roşie cu volane, a rămas la un moment dat în sutien şi pantalonii negri mulaţi, dar a purtat şi o ţinută vaporoasă numai bună pentru dansul din buric.

La un moment dat, desculţă fiind, Shakira nu a mai rezistat şi s-a scuzat în faţa fanilor:

„Trebuie să-mi pun cizmele. Am îngheţat. Aşteptaţi puţin”.

Pe scena din Constituţiei au răsunat single-uri ca „Ojos Asi“, „Ciega, sordomuda“, „Inevitable”, „She Wolf“, „Loca“, „Sale el sol”, „Gypsy”, „La tortura”, „Whenever, wherever”, „Hips don’t lie” şi „Waka, waka”.

Dacă la „Whenever, Wherever” Shakira a improvizat şi am putut auzi şi acordurile piesei „You’re unbelievable”, la „Ojos Asi” artista şi-a demonstrat talentul de dansatoare încântând fanii cu mişcări ameţitoare din şolduri. Am putut auzi şi o interpretare inedită, flamenco, a hit-ului formaţiei Metallica, „Nothing else matters”.

Când lumea deja începuse să se întrebe dacă nu cântă şi „Hips don’t lie” şi „Waka, waka”, cele două single-uri au fost păstrate special pentru bis-ul din finalul show-ului, spectacolul încheindu-se într-o ploaie, de data aceasta, de confetti.

Shakira a concertat la Bucureşti în faţa a aproximativ 20.000 de oameni. A fost al doilea show susţinut în România, după cel din Timişoara, din 2006.

În deschiderea spectacolului din Capitală au încercat să încălzească atmosfera trupa Bosquito şi Smiley.

 

Cele mai citite

Insomnie și stres: probleme gestionate prin masaj. Beneficii și detalii despre saloanele de masaj

Noaptea, gândurile nu-ți dau pace. Ziua, oboseala te prinde din urmă, iar tu nu mai dai randament. Relaxează-te la un salon de masaj! Află...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă