16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalProgram In Culise 27 Septembrie – 3 Octombrie

Program In Culise 27 Septembrie – 3 Octombrie

Vineri, 27 Septembrie

ORA 21:00

STAND UP COMEDY cu TOMA, SERGIU şi ANDREI

Pret bilet: 20 lei

TOMA – comediant încă din 2006, a publicat două volume de comic-uri şi mai multe mini-albume, a câştigat concursul de stand-up comedy King-Gong la Comedy Store in Londra dintre alţi 30 de participanţi şi consideră că ciocolata albă nu e ciocolată adevărată.

SERGIU – comediant din 2006, fost editor pentru Playboy şi acum pentru FHM, scenarist pentru Sector 7 (virale precum “Mă-ta are cratimă”, “Cărţi te fac neprost”, etc.) şi ramplasator de scutece pentru fi-su.

ANDREI – comediant de vreo doi ani (dar recuperează mai ceva ca Chelsea în faţa Stelei), co-autor a nenumărate parodii muzicale (“Minim cu usturoi”, “Mică rugăminte”, etc.) şi moldovean.

Sâmbătă, 28 Septembrie

ORA 21:00

STAND UP COMEDY şi VENTRILOCIE cu Toma şi Crina Zvobodă

Preţ bilet 20 lei

Tu cât poţi să râzi?
În anii 1950 oamenii râdeau în medie aproximativ 18 minute pe zi. Astăzi râd aproximativ 4-5 minute pe zi. Trebuie să schimbăm asta. Toma te aşteaptă ÎN CULISE la un “one man show incendiar” cu poante din colecţia vară-toamna 2013.
TOMA – comediant încă din 2006, a publicat două volume de comic-uri şi mai multe mini-albume, a câştigat concursul de stand-up comedy King-Gong la Comedy Store in Londra dintre alţi 30 de participanţi şi consideră că ciocolata albă nu e ciocolată adevărată.

Duminică, 29 Septembrie

ORA 20:00

COMMON LIVES – tragicomedie

De Theo Herghelegiu

Cu: Maria Popovici, Paul Alexandru

Regia Cristian Bajora

Video: Alexandru Minculescu

Tehnic: Bogdan Ionescu

Durata: 1h

Bilet achitat în ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi şi studenti: 10 lei

”Poţi spune uşor că universul n‑are nici un rost. Nimeni nu se va supăra. — Dar afirmă acelaşi lucru despre un individ oarecare; el va protesta şi va lua chiar măsuri spre a te sancţiona.

Aşa suntem cu toţii: ne scoatem din cauză cînd e vorba de un principiu general şi nu ne e ruşine să ne izolăm într‑o excepţie.” (Emil Cioran – Amurgul Gândurilor)

Vieţile oamenilor sunt atât de similare şi ei nici măcar nu-şi dau seama. Toţi se cred speciali, simt că există o sclipire undeva în interior şi la final îşi dau seama că totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, mănânci mai mult decât ai nevoie, schimbi bărbaţii şi femeile din viaţa ta precum îţi schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contră, te abţii de la excese şi mănânci numai rădăcini, te culci înainte de ora 22 şi mereu cu aceeaşi persoană şi gata! ”Eşti special”. Dar la final.. nu te deosebeşti cu nimic de ceilalţi. Te naşti, te consumi, îmbătrâneşti şi faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi să rămâi singur, exact cum te-ai născut.

O tragicomedie care reuşeşte să stârnească în tine dorinţa de a te cunoaşte mai bine şi de a găsi acel sens al vieţii de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, şi te vei regăsi în neliniştile şi absurdul personajelor. Dar aşa e viaţa, absurdă. Şi banală.

Luni, 30 Septembrie

Ora 20:00

ÎNCĂ O ŞANSĂ – spectacol de teatru forum

Grupul de teatru PACT

Bilet achitat în ziua spectacolului: 25 lei, Bilet achitat in avans: 17,5 lei

Elevi şi studenti: 10 lei

Proiectul ”Încă o şansă” este bazat pe teatrul forum creat de August Boal. Din 2008 pana in prezent, proiectul s-a dezvoltat ajungand la o metoda proprie de teatru forum creata de Orlando Petriceanu.

Este un spectacol jucat de actori profesionisti, care invita publicul la comunicare.

Este un instrument social care creeaza in spectator dorinta de comunicare, de cunoastere a eu-lui propriu. Un spectacol care la final nu numai ca lasa spectatorii cu zambetul pe buze, dar le ofera acestora o noua perspectiva asupra anumitor aspecte ale vietii. Actorii vă transmit:

1. VINO CU MOTIVAŢIA CĂ TU POŢI SCHIMBA LUMEA
2. VINO CU DORINŢA DE A JUCA PE SCENĂ ALĂTURI DE ACTORI PROFESIONIŞTI şi îţi garantez că nu va fi nicio diferenţă. Ba… s-ar putea să ai câştig de cauză.
3. VINO ŞI ÎŢI GARANTĂM SUPER DISTRACŢIE – comunici, te implici, simţi. Toate simţurile tale vor fi gâdilate la acest spectacol.

Marţi, 1 Octombrie

ORA 20:00

TREI PIESE SCURTE FĂRĂ SEX (tragicomedie 18+)

Texte: Rodrigo Garcia – Lucru; Theo Herghelegiu – O seară cu BG; Aldo Nicolaj – Actorul

Cu: Ionuţ Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Alex Vlad

Regia: Cristian Bajora

Cele mai citite

Ciucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar Cloptilde Armand îi bate pe toți. (vorbim de iarbă)

Rezultatul campionului Nicușor Dan / Foto: Laurențiu Mușoiu Metrul tâmplarului rămâne cea mai credibilă sursă, în continuare. Acest instrument a pus capac unei mari dileme...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă