7.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeInternaționalDupă cum a promis acum trei luni, președintele Putin se vaccinează anti...

După cum a promis acum trei luni, președintele Putin se vaccinează anti – Covid

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a anunțat că va fi imunizat anti – Covid în cursul zilei de marți, 23 martie 2021.

Președintele Putin făcuse acest anunț în cursul zilei de luni, 22 martie, adăugând precizarea că “vaccinarea este o decizie personală a fiecărei persoane”, informează agenția de presă a Rusiei, TASS.

Separat, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, anunțase că președintele Putin va fi imunizat cu “unul dintre cele trei vaccinuri rusești”, fără a preciza numele vaccinului.

Anunțul privind decizia președintelui Putin de a se vaccina vine imediat după ce Uniunea Europeană, prin comisarul Thierry Breton, a declarat la un post de televiziune din Franța că UE “nu are deloc nevoie” de vaccinul Sputnik V, produs în Rusia.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Google sărbătorește Ziua Națională a României cu un doodle special

Motorul de căutare Google a marcat Ziua Naţională a României cu un doodle special dedicat Marii Uniri de la 1 decembrie 1918. Cei care au...

A început parada militară de Ziua Națională în Capitală. LIVE VIDEO

Parada militară organizată la Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României a început vineri în Piaţa Arcului de Triumf, edificiu emblematic al Capitalei, inaugurat...
Ultima oră
Pe aceeași temă