Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul de Externe rus anunţă că îl va convoca ambasadorul Olandei

Ministerul de Externe rus a anunţat că îl va convoca pe ambasadorul Olandei la Moscova din cauza unei campanii de dezinformare împotriva Rusiei, conform agenţiei TASS, scrie Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

08.10.2018 - 12:52

Săptămâna trecută, ministrul olandez al Apărării, Ank Bijleveld, a anunţat că serviciul olandez de informaţii a dejucat o operaţiune rusă care a vizat în aprilie Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), cu sediul la Haga, şi a expulzat patru agenţi ruşi.

De asemenea, un laptop aparţinând unuia dintre cei patru agenţi a fost utilizat în Brazilia, Elveţia şi Malaysia.

În privinţa Malaysiei, conţinutul viza ancheta cu privire la zborul MH17 aparţinând Malaysia Airlines, doborât de cu o rachetă, în 2014, în estul Ucrainei, a dat asigurări ministrul într-o conferinţă de presă.

”Guvernul olandez consideră extrem de îngrijorătoare implicarea acestor agenţi de informaţii”, a deplâns ministrul olandez Ank Bijleveld în această conferinţă de presă.

Comentarii

loading...