19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInternaționalMel Gibson, obligat să plătească pensie alimentară de 60.000 de dolari

Mel Gibson, obligat să plătească pensie alimentară de 60.000 de dolari

Actorul australian Mel Gibson a fost obligat să-i plătească fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, suma de 60.000 de dolari în contul alocaţiei pentru fetiţa lor în vârstă de un an, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Starul şi fosta lui iubită au fost prezenţi, joi, la o audiere la Curtea Superioară din Los Angeles, pentru prima dată de la debutul procesului pentru stabilirea custodiei fiicei lor, Lucia.

Mel Gibson a refuzat să plătească alocaţia stabilită de un judecător – 20.000 de dolari pe lună – până când judecătorul Scott Gordon s-a pronunţat asupra posibilităţii ca actorul să ceară chirie pe casa sa din Los Angeles unde fosta lui iubită şi copilul lor locuiesc în prezent. Judecătorul a stabilit însă că actorul nu are dreptul să ceară deduceri şi că trebuie să plătească retroactiv pensia alimentară, imediat.

Deşi Mel Gibson a fost obligat să plătească 60.000 de dolari în contul alocaţiei, el a primit şi o veste bună. Cei doi au custodie comună asupra Luciei, însă Oksana a susţinut că Mel nu poate avea dreptul să ţină copilul peste noapte din cauza comportamentului său violent, femeia spunând că o dată a fost atacată de actor în timp ce ţinea copilul în braţe.

Totuşi, judecătorul a stabilit, joi, că aceste chestiuni vor fi analizate într-o audiere ulterioară, până atunci părinţii având custodie comună.

O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru 22 noiembrie.

În ultimele luni, Mel Gibson a avut probleme serioase cu poliţia din Los Angeles, care îl anchetează pentru o presupusă agresiune comisă asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.

Gibson şi Grigorieva s-au despărţit, conform presei, în aprilie, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. în anii ’90. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile “cel mai bun regizor” şi “cel mai bun film”, în 1995, cu pelicula “Inimă neînfricată/ Braveheart”. Celebrul regizor al filmelor “Patimile lui Hristos” şi “Apocalypto” a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul “Edge of Darkness”, considerat un eşec comercial. El a regizat, totodată, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

Cele mai citite

VIDEO. Lewis Hamilton o bagă în sperieți pe Kendall Jenner. “Te urăsc la propriu!”

Fotomodelul Kendall Jenner a trecut prin momente de panică. Lewis Hamilton a avut-o drept copilot pe celebrul fotomodel în momentul în care a condus...

Începe Festivalul Filmului European 2024

Institutul Cultural Român dă startul celei de-a 28-a ediții FFE chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, la Sala Luceafărul (fostul CinemaPro) cu filmul...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...
Ultima oră
Pe aceeași temă