16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalManowar la Bucuresti in cadrul OST Fest + mini-interviu cu Joey DeMaio

Manowar la Bucuresti in cadrul OST Fest + mini-interviu cu Joey DeMaio

OST Fest a anuntat ieri o surpriza de proportii pentru fanii muzicii rock. Pentru ca organizatorii nu au vrut sa dezvaluie prea devreme natura “cadoului” pe care urmau sa-l faca publicului care adora sonoritatile cu personalitate, au asteptat rabdatori pana la conferinta de presa, care a avut  loc astazi, la ora 12:00, la Hotelul Howard Johnson.

Dupa ce s-au strans toti invitatii si s-au facut ultimele pregatiri pentru primirea invitatului surpriza, organizatorii au vorbit despre planurile finale ale OST Fest. Ei au declarat ca line-up-ului initial format din Motorhead, Motley Crue, Europe, Dimmu Borgir si W.A.S.P i se alatura trupele Holyhell, Trooper si...Manowar!

Pentru a sarbatori aceasta veste buna, si-a facut aparitia Joey DeMaio, leaderul, basistul si membrul fondator al celebrei formatii americane. Joey a vorbit despre entuziasmul sau legat de concertul pe care il va sustine trupa pe data de 16 iunie, a doua zi a festivalului, care se desfasoara intre 15 si 17 iunie.

O surpriza in plus pentru fani este aceea ca trupa va lansa noul album la Bucuresti. Admiratorii Manowar care isi procura bilete pentru sambata seara, cand va avea loc concertul, primesc albumul cadou.

Romania Libera a stat de vorba cu Joey DeMaio si l-a descusut cu privire la asteptarile legate de concert.

RL: Foarte multe trupe sunt rezervate cand vine vorba de concertele pe care trebuie sa le sustina in Estul-Europei. Manowar si-a declarat intotdeauna iubirea fata de publicul din aceasta parte a lumii. Este real acest entuziasm?

Joey DeMaio: Categoric. Nu am auzit niciodata ceva mai ridicol decat acet tip de prejudecati! Suntem onorati ca am fost invitati sa cantam aici. Publicul din Estul-Europei este atat de politicos si de energic, de pur si de real. Vin aici de multi ani si stiu cum este, de fapt. Oamenii sunt frumosi, mancarea este buna, atmosfera de milioane. Cei care spun lucruri rele despre Romania, habar n-au ce vorbesc!

RL: Daca ar fi sa descrii Manowar in cateva cuvinte, care ar fi acestea?

JDM: Suntem zgomotosi, mandri, puri, distractivi si foarte corecti.

RL: Sa spunem ca vine cineva la tine, un necunoscator, si iti cere sa il lamuresti care este treaba cu heavy-metal-ul asta. Ce trupa i-ai recomanda sa asculte?

JDM: Manowar, bineinteles! Nu are rost sa mentionez si alte formatii pentru ca, ideea este…daca incepi bine, adica asculti Manowar, nu ai cum sa sfarsesti prost. Cu noi nu poti da gres!

Pentru a afla line-up-ul complet al festivalului si alte informatii utile legate de program, pretul la abonamente sau cel al biletelor pe seri, consulta site-ul oficial al evenimentului.

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă