16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalHolograf a cântat ca la începuturi în garaj la Europa FM

Holograf a cântat ca la începuturi în garaj la Europa FM

Miercuri seară, garajul Europa FM a devenit neîncăpător pentru fanii veniţi într-un număr foarte mare la concertul Holograf. Atmosfera special creată de locaţia mai puţin convenţională a stârnit foarte multe amintiri în rândul membrilor trupei. Băieţii şi-au amintit cu emoţie de primii lor paşi ca artişti, de perioada în care repetiţiile lor aveau loc într-o pivniţă.

Prezent în garajul Europa FM alături de foştii lui colegi, Mihai Pocorschi, unul dintre membrii fondatori ai trupei i-a povestit lui George Zafiu, gazda concertului, cum a luat naştere Holograf:

 “În pivniţă, acolo a început totul! În pivniţă la Casa de Cultură a Studenţilor “Grigore Preoteasa” era foarte mare umezeală şi îmi aduc aminte că mâncam parizer cu muştar”.  

Câţiva ani mai târziu pivniţa a fost înlocuită de garajul lui Edi Petroşel, loc în care a fost creat albumul “Supersonic”.

Perioada de început a trupei a fost strâns legată de un alt membru fondator, Nuţu Olteanu. Dan Bittman a povestit cu emoţie momentul în care toti au început să plângă la nunta lui Nuţu pentru că acesta urma să parăsească trupa.

Cu această ocazie trupa Holograf a cântat în premieră în garajul Europa FM piesa “Atât de multă bucurie” piesă care va face parte de pe noul album ce urmează să fie lansat în curând la Europa FM.

Concertele “Europa FM live în garaj ” continuă cu Loredana, pe 6 aprilie.

Cele mai citite

Mădălina Ghenea lămurește “subiectul” Grigor Dimitrov. “Mi se pare că e momentul să clarific”

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea și a dezvăluit recent motivele care au stat la baza despărțirii sale de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Celebra...

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă