19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalFilmul SF„Chappie“, în cinematografele din România

Filmul SF„Chappie“, în cinematografele din România

Începând din 6 martie, în toate cinematografele din România poate fi vizionat filmul SF “Chappie”. Pelicula aduce pe marile ecrane povestea unei lumi ce se află sub controlul poliţiştilor androizi robotizaţi.

“Oamenii nu se pot înţelege cu ei, nu pot negocia nimic, pentru că roboţii sunt atotputernici”, explică regizorul Blomkamp. 

Deşi întregul oraş se află sub aşa-zisa “protecţie” a androizilor poliţişti, ia fiinţă  o creatură cu totul diferită – Chappie, primul robot care poate avea propriile gânduri şi sentimente.  Chappie a fost şi el poliţist android, dar după ce a fost răpit, el a fost programat pentru cu totul alte  scopuri. 

În film, Blomkamp spune povestea unei minţi tinere şi uşor influenţabile –  robotul Chappie – care cade pradă unor influenţe contradictorii. “Chappie este atras în lumea interlopă din Johannesburg  şi, în plus, e crescut de doi părinţi diferiţi – unul bun şi unul rău”, explică Blomkamp.  Chappie este prins la mijloc între două forţe puternice – iar când aceste două forţe se confruntă, întregul oraş e pus în pericol, mai spune regizorul.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă