11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalFilmul 'Fata cu un dragon tatuat', interzis în India

Filmul ‘Fata cu un dragon tatuat’, interzis în India

Filmul ‘Fata cu un dragon tatuat’, regizat de David Fincher, a fost interzis spre difuzare în India, informează site-ul The Warp, potrivit Agerpres.

 

Filmul urma să iasă pe ecranele din această ţară începând cu 10 februarie 2012, însă Comisia de cenzori pentru industria cinematografică a decretat că pentru a putea rula în India filmul trebuie să suporte unele modificări. În mod concret, membrii comisiei şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la scenele cu caracter sexual.

Fincher a refuzat să înlăture sau să modifice scenele indicate de comisie. Această decizie a regizorului a fost susţinută de compania Sony Pictures, care se ocupă de distribuţia peliculei.

Filmul ‘Fata cu un dragon tatuat’ se bazează pe romanul scriitorului suedez Stieg Larsson. În film joacă actori cunoscuţi precum Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgard, Christopher Plummer sau Robin Wright. În SUA filmul a fost lansat în a doua jumătate a lui decembrie 2011, cu ratingul R, ceea ce înseamnă că persoanele cu vârste sub 17 ani pot vedea filmul doar însoţite de adulţi.

Potrivit BoxOfficeMojo, încasările filmului ‘Fata cu un dragon tatuat’ se ridică la ora actuală la 184 de milioane de dolari. Bugetul acestui cel mai recent film al lui Fincher a fost de 90 milioane de dolari.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă