15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalFilmul de jucărie are premiera pe 14 februarie

Filmul de jucărie are premiera pe 14 februarie

Prima animaţie de lungmetraj realizată în totalitate din piese Lego şi care ajunge pe marile ecrane, “Marea aventura Lego”, are premiera în cinematografele din ţară pe 14 februarie.

Filmul regizat de Phil Lord şi Chris Miller s-a bucurat de un dublaj în limba română asigurat de vedete autohtone ca: Mihai Bobonete în rolul lui Emmet, Pavel Bartoş ca President Business/ Lord Business, Cătălina Grama în rolul lui Unikitty, Nicoleta Luciu ca Wonder Woman, iar Victor Slav ca Superman.

Animaţia 3D urmăreşte povestea lui Emmet, o figurină Lego obişnuită să respecte regulile, care, dintr-o confuzie, ajunge o persoană cu capacităţi extraordinare, singura care poate salva lumea. Este recrutat într-o echipă care are misiunea de a-i împiedica uneltirile unui tiran malefic, iar spre amuzamentul publicului, Emmet este complet nepregătit pentru această aventură.

În distribuţia original, Chris Pratt este vocea lui Emmet. Will Ferrell este vocea lui President Business, alias Lord Business, un director executiv încuiat care nu reuşeşte să-şi ţină viaţa în frâu în timp ce plănuieşte să cucerească planeta, iar Liam Neeson îi dă glas acolitului loial al lui Lord Business, Good Cop/Bad Cop, cel care nu se va da în lături de la nimic ca să-l prindă pe Emmet.

Eroii de plastic

Membrii echipei răzvrătite a lui Emmet, aflată într-o misiune eroică, sunt însufleţiţi de Morgan Freeman, care dă glas misticului Vitruvius, Elizabeth Banks este neînfricata Wyldstyle, care îl confundă pe Emmet drept salvatorul lumii şi îl ghidează în misiunea sa, Will Arnett este misteriosul Batman, o figurină Lego care face parte din trecutul lui Wyldstyle, Nick Offerman este piratul ursuz Metal Beard, obsedat să se răzbune pe Lord Business, Alison Brie este adorabila Unikitty, iar Charlie Day îi dă glas personajului Benny, un astronaut din anii ’80.

Scenariul a fost scris de regizorii filmului Phil Lord şi Christopher Miller, după povestea concepută de Dan Hageman & Kevin Hageman şi Phil Lord & Christopher Miller, având la bază popularele piese Lego. Animaţia prezintă cele mai cunoscute personaje, dar include şi o serie de noi figurine, invitându-şi astfel fanii să se bucure de cele mai distractive experienţe.

Cele mai citite

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...
Ultima oră
Pe aceeași temă