20.6 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăInternaționalFanii vor să o readucă pe Madonna în topuri

Fanii vor să o readucă pe Madonna în topuri

Deşi nu a părăsit niciodată clasamentele internaţionale, la aproape 30 de ani de când s-a lansat cu trupa Breakfast Club, Madonna ar putea să ajungă din nou în fruntea lor. Cel puţin în topul descărcărilor de pe iTunes, iar de aici efectul de bulgăre de zăpadă să fie resimţit şi la posturile de radio şi televiziune.

La iniţiativa fanilor, 17 martie ar urma să devină „Express Yourself: International Download Day”, ziua în care piesa „Express Yourself” să fie descărcată de cât mai multe persoane din toate colţurile lumii. Lansată în 1989, piesa a fost inclusă într-o versiune remixată şi pe albumul „Celebration”, apărut în 2009. Miza apelului lansat de fani este ca Madonna să ajungă pe primul loc în topul celor mai descărcaţi artişti din magazinul online iTunes. În România, proiectul este susţinut de site-ul oficial al fanilor cântăreţei – radiomadonna.ro.

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă