Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Erdogan va apărea pe coperta revistei Charlie Hebdo, în plină criză a relațiilor Turcia - Franța

O caricatură cu președintele Erdogan va apărea pe coperta revistei Charlie Hebdo, în plină criză a relațiilor Turcia - Franța, anunță agențiile internaționale de presă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 28.10.2020 - 01:36

Pe coperta următorului număr al revistei satirice franceze Charlie Hebdo va apărea o caricatură în care apare președintele Turciei, Recep Erdogan.

Potrivit presei franceze, Erdogan este reprezentat în momentul în care ridică fusta unei femei care venise să-i aducă un pahar cu vin. "Erdogan, în privat, este amuzant" - este textul care însoțește imaginea.

Caricatura apare în momentul în care relațiile dintre Turcia și Franța au ajuns într-o criză acută, ca urmare a celui mai recent asasinat comis de un terorist islamist în Franța, a măsurilor dure luate de Guvernul de la Paris și a acuzațiilor aduse de președintele Erdogan președintelui Macron.

Comentarii