27.6 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeInternaționalCutremur în Creta. Seismul a avut 6,4 grade pe Richter

Cutremur în Creta. Seismul a avut 6,4 grade pe Richter

A fost cutremur în Creta! Seismul a avut o magnitudine de 6,4 pe scara Richter. Din primele informații, se pare că nu există victime umane și nu s-au înregistrat nici pagube materiale importante.

Cutremur în Creta. Seismul s-a simțit și în țările vecine 

Cutremurul din Creta a avut epicentrul la o adâncime de doi kilometri, o magnitudine de 6,4 grade și s-a resimțit și în țările învecinate, precum Turcia, Egipt și Libia.

Deocamdată, nu au fost înregistrate victime și nu au fost raportate nici pagube materiale importante deși, potrivit localnicilor, seismul ar fi avut o durată de 20 de secunde. 

Cutremurul de marți vine după seismul înregistrat acum două săptămâni, care a avut o magnitudine de 5,8 grade și care s-a soldat cu pagube importante. Atunci, s-au prăbușit mai multe case vechi, în special din zona Arkalohori, dar şi din alte sate din regiune.Tot atunci, un om a murit, iar nouă au fost răniți.

Grecia este străbătută de importante falii geologice, iar cutremurele sunt frecvente în această regiune.

YouTube video
Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Un bărbat și-a dat foc în Centrul Vechi din Capitală – Polițiștii au reușit să-l salveze în ultima clipă

Au fost momente dramatice în Centrul Vechi al Capitalei după ce un bărbat și-a dat foc. Polițiștii aflați în apropiere au reușit să...

Salariul minim brut se majorează de azi la 3.300 de lei

Salariul de bază minim brut crește la 3.300 lei lunar, începând cu 1 octombrie 2023, faţă de nivelul actual de 3.000 de lei. De...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies