Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coronavirus. Reuniunile FMI şi ale Băncii Mondiale vor avea loc virtual

Reuniunile de primăvară ale Fondului Monetar Internaţional şi ale Băncii Mondiale, din luna aprilie, vor avea loc ”în format virtual”, în loc să fie organizate ca de obicei la Washington, din cauza îngrijorărilor provocate de răspândirea rapidă a coronavirusului.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

04.03.2020 - 15:01

La reuniunile de primăvară ale celor două instituţii, programate în acest an să aibă loc între 17 şi 18 aprilie, participă de obicei circa 10.000 de oficiali guvernamentali, jurnalişti, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai societăţii civile din întreaga lume.

Evenimentele au loc la sediul central al FMI şi al Băncii Mondiale din Washington, aminteşte News.ro.

Comentarii

loading...