14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăInternaționalConcerte Gabrielle, Vaya Con Dios şi Melanie Fiona la Bucureşti

Concerte Gabrielle, Vaya Con Dios şi Melanie Fiona la Bucureşti

Gabrielle, cea mai bună cântăreaţă britanică de soul va cânta în premieră în România, pe 28 octombrie. Pe 11 noiembrie, trupa Vaya con Dios va susţine un concern în cadrul turneului de promovare pentru ultimul său album “Comme on est venu”, iar pe 2 decembrie, Melanie Fiona, senzaţia R&B care a cucerit topurile din întreagă lume cu “Give It To Me Right”, de asemenea în premieră în România, promite un show incendiar.

Gabrielle va include în concertul său live piesele care au făcut-o celebră, precum “Dreams”, “Out of Reach”, “Rise” şi “Sunshine”.

Vaya con Dios, în frunte cu solista Dani Klein, va susţine la Fratelli un show acustic, reproducând succesul celui pe care belgienii l-au susţinut anul trecut la Sala Palatului din Capitală, unde spectacolul s-a ţinut cu casa închisă.

Melanie Fiona, nominalizată la premiile Grammy în 2010, pregăteşte pentru 2 decembrie o petrecere în cel mai pur stil R’n’B, încheind astfel seria de evenimente Finlandia.

Biletele pot fi achiziţionate, în limita capacităţii locaţiei (1000 de locuri), la preţul de 200 lei pe concert sau 500 lei în varianta de abonament, începând cu 30 septembrie, online sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Humanitas).

Evenimentul va avea loc în clubul Fratelli din Capitală şi va fi susţinut de Finlandia şi Redd’s.

 

Cele mai citite

Generalul israelian Yair Golan este noul şef al Partidului Laburist din Israel

Fostul general Yair Golan a fost ales marţi în funcţia de şef al Partidului Laburist din Israel, în timp ce această formaţiune de stânga,...

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...
Ultima oră
Pe aceeași temă