11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalAndy Fletcher revine cu un DJ set electrizant la The Ark

Andy Fletcher revine cu un DJ set electrizant la The Ark

Andy Fletcher, membru fondator al legendarei trupe Depeche Mode, revine în Bucureşti cu un DJ set electrizant, potrivit unui comunicat de presă The Ark.  Show-ul va avea loc pe 29 ianuarie 2011, la The Ark Underground, în cadrul unui eveniment organizat de The Ark şi susţinut de Emagic.
 
 Considerat liantul dintre Dave Gahan şi Martin Gore de-a lungul celor 30  de ani de carieră, Andy Fletcher – sau Fletch, cum îi spun fanii – a  contribuit activ la succesul Depeche Mode, atât pe plan muzical, cât şi managerial. Artistul s-a implicat şi în activitatea financiară a formaţiei, fiind coordonatorul unuia dintre cele mai ambiţioase şi profitabile turnee Depeche Mode, “Devotional Tour” din 1993. Deşi concertele şi sesiunile de studio Depeche Mode îi ocupă cea mai mare parte  a timpului, Andy a reuşit totuşi să găsească şi câteva momente de răgaz pentru a se dedica unor proiecte pe cont propriu: a înregistrat un album solo ce cuprinde cover-uri interpretate chiar de el, alături de Alan Wilder şi Martin Gore la pian, a înfiinţat o casă de discuri, Toast Hawaii – care s-a ocupat de debutul trupei Client, şi a susţinut show-uri de DJ în cluburi din toată lumea. Stilul abordat de Fletch se încadrează în formatul “bedroom DJ”, şi include mix-uri de piese new wave, hit-uri electro, precum şi succese Depeche Mode şi Mute Records.
 
 Publicul român va avea ocazia să-l revadă pe Andy Fletcher pe 29 ianuarie 2011, la The Ark Underground, intrarea fiind de 50 de lei. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă