Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

50.000 de migranţi au fost arestați în Turcia și vor fi expulzați

Autoritățile din regiunea Istanbul au anunțat că 42.888 de migranţi aflați în Turcia fără forme legale au fost arestaţi şi trimişi în centre speciale, jurmând a fi expulzați din Turcia.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.11.2019 - 19:25

Despre acești migranți ilegali nu se precizează din ce țări provin. În schimb, se face referire la alți 6.416 oameni veniți din Siria, care au fost internați în "centre de primire temporare".

Încă din luna iulie 2019, ministrul de Interne, Süleyman Soylu, anunțase că obiectivul guvernului de la Ankara este să expulzeze din Turcia 80.000 de migranţi ilegali, înainte de sfârşitul anului în curs.

Turcia are peste 82 milioane de locuitori, cărora li se adaugă câteva milioane de migranți și de refugiați. Dintre aceștia, cei mai numeroși, adică peste 3,6 milioane de oameni, provin din Siria.

Comentarii