17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăGDPRStickere decorative – Idei inovative pentru fiecare camera (P)

Stickere decorative – Idei inovative pentru fiecare camera (P)

Cauti de ceva vreme o solutie usoara si nu prea costisitoare de a redecora si a improspata atmosfera casei tale? Alege varianta cea mai usoara, folosindu-te de multitudinea de stickere cu ajutorul carora poti aduce un plus de creativitate oricarei incaperi din locuinta ta.

Iata cateva idei de stickere decorative care te-ar putea inspira sa redecorezi camera copilului, bucataria sau living-ul in doar cateva minute.

1. Fetita sau baietel, gama de stickere copii multumeste gusturile fiecarui junior, care prefera personajele din desene, animalutele junglei, harta lumii, dinozaurii sau stickerele cu litere si cifre. In oricare dintre acestea copiii regasesc o sursa de creativitate, iar parintii o cale spre a le usura si a le face mai distractiva educatia primilor ani de viata. Datorita adezivului special din componenta acestora, stickerele pot fi aplicate si pe alte suprafete decat peretii, dar si mai important, ele pot fi repozitionate atunci cand simti nevoia unei schimbari.

2. Mult sau putin, timpul petrecut in bucatarie poate fi unul de calitate atunci cand ambientul este placut. Profita de creativitatea incaperii si lasa-te purtat de inspiratia oferita de ambient si atunci cand pregatesti retetele tale favorite. In plus, odata cu redecorarea bucatariei, e foarte posibil ca aceasta sa devina locul preferat in care dimineata te rasfeti cu o cafea.

3. Daca simti ca vrei o schimbare a living-ului tau, atunci e momentul sa te inarmezi cu rabdare si sa alegi sticker-ul preferat din multitudinea de stickere destinate acestui tip de incapere. Tine cont de culorile acestora si de modelul pe care vrei sa il integrezi in designul living-ului. Modele repetitive cu motive geometrice sau ale naturii, mesaje motivationale sau ramuri cu rame foto, toate pot da un aer complet diferit camerei de zi.

Indiferent de spatiul in care va doriti sa folositi stikerele in scop decorativ, acestea vor avea cu siguranta un efect surprinzator, reflectand toate aspectele asortate imaginatiei dumneavoastra.

Cele mai citite

Românii sunt cel mai mult interesați de mașini marca Audi, BMW și Volkswagen 

Deși piața de mașini second hand a cunoscut turbulențe în ultimii ani, aceasta continuă să crească. Inflația și creșterea ratelor dobânzilor au atras cumpărătorii...

Klaus Iohannis, primit la Casa Albă de Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit marţi, la Casa Albă, de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Şeful statului român efectuează o vizită de...

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...
Ultima oră
Pe aceeași temă