18.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăGDPR(P) Top 3 motive pentru care să îți dăruiești de Crăciun un...

(P) Top 3 motive pentru care să îți dăruiești de Crăciun un plan de asigurare medicală

1.Nu va mai trebui să amâni controlul medical de rutină sau investigațiile amănunțite de care ai nevoie, din cauza costurilor ridicate.

Asigurarea de sănătate  poate acoperi o gamă largă de servicii medicale, de la control medical preventiv și până la intervenții chirurgicale complexe, servicii de imagistică avansată, tratament dentar, tratament pentru cancer ori transplant de organe sau măduvă.

 

2.Te poți bucura de servicii medicale la cele mai înalte standarde, pentru o investiție minimă.

Asigurarea medicală privată, în special, cea cu acoperire internatională, poate acoperi costuri medicale de până la 3 milioane de euro, în funcție de asigurator, atât în România cât și în străinătate, pentru un cost cuprins între 2 și 7 euro pe zi.

 

3.Poți călători liniștit oriunde în lume, pe tot parcursul anului.

Daca alegi o asigurare medicală internațională, poți avea acces la clinici și spitale private din întreaga lume, chiar și în perioada vacanțelor, încă din ziua în care închei polița. Astfel, pe tot parcursul anului te bucuri de servicii medicale de prevenție sau de urgență, oferite de furnizori medicali aleși chiar de tine.

 

Cele mai citite

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă