14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăGDPRHOROSCOP. Află ce-ţi rezervă astrele

HOROSCOP. Află ce-ţi rezervă astrele

Iată ce îţi rezervă astrele pentru săptămâna 13-19 mai, potrivit Rtv.net:

BERBEC

Sunteţi în formă şi nimeni nu va poate reproşa nimic: aveţi succes în multele activităţi în care va implicaţi. Dar recompensele se lasă, deocamdată, aşteptate.

TAUR

Dacă aţi supărat ori dezamăgit pe cineva, astăzi este o zi potrivită pentru împăcare şi iertare. Iar dacă în cuplu au existat tensiuni, ziua de azi e potrivită pentru un nou început.

GEMENI

Dacă primiţi o ofertă de colaborare, nu va grăbiţi să o acceptaţi! Analizaţi toate detaliile! Iar dacă v-aţi îndrăgostit de cineva, nu va faceţi, prea curând, planuri de viitor.

RAC

Va bulversaţi partenerul cu o atitudine plină de contradicţii: sunteţi amabil şi sensibil, apoi, distant. Până la un punct, această atitudine are farmecul ei dar… nu exageraţi!

LEU

Evitaţi să comentaţi o situaţie anume, în care este implicat un coleg sau un şef! Vorbele dvs pot fi răstalmăcite, aducându-va, astfel, tot felul de necazuri.

FECIOARĂ

Sunteţi încrezător în forţele dvs, aveţi convingerea că puteţi depăşi orice obstacol şi că puteţi învinge în orice competiţie. Iată un mod constructiv de a începe săptămâna!

BALANŢĂ

Din comoditate sau din cauza programului şi a oboselii, sunteţi tentat să nu mai luaţi parte la un eveniment trecut, deja, în agendă. S-ar putea să rataţi o reală oportunitate profesională!

SCORPION

Şi azi, multe persoane depind de dvs ori se aşteaptă să le rezolvaţi problemele. Va trebui să găsiţi soluţii, timp şi energie pentru toate responsabilităţile pe care vi le-aţi asumat.

SĂGETĂTOR

Amânaţi întâlnirile cu prietenii şi oferiţi-i partenerului o romantică seară în doi! Astrele v-au pregătit zile minunate pentru relaţia de cuplu, de care e bine să profitaţi.

CAPRICORN

Pe de o parte, Jupiter va ajută să primiţi bani. Pe de altă parte, Venus va “încurajează” să faceţi cât mai multe cumpărături. Partenerul ar preferă să fiţi mai chibzuit.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să rătăciţi un document sau să întârziaţi la o întâlnire foarte importantă, dar simţul umorului şi optimismul va ajută să ieşiţi ‘cu basma curată” din orice situaţie.

PEŞTI

Deşi weekend-ul a trecut, s-ar părea că mai aveţi nevoie de relaxare şi distracţie, dar ziua este bună pentru afaceri, aşa că ar trebui să va mobilizaţi şi să treceţi la treabă.

Cele mai citite

BEC anunță că statisticile privind prezenţa la vot în data de 9 iunie vor fi prezentate în timp real

Biroul Electoral Central(BEC) pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024...

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...
Ultima oră
Pe aceeași temă