16.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăGDPRHiperdia - Centre de diagnostic imagistic, laborator si consultatii

Hiperdia – Centre de diagnostic imagistic, laborator si consultatii

Cu peste 15 ani de experienta in imagistica medicala de inalta performanta, reteaua Hiperdia reuneste in prezent 16 centre de diagnostic imagistic, laborator si consultatii  in principalele orase ale tării (Bistrita, Brasov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galati, Ploiesti, Satu Mare, Timisoara).

Avand o activitate centrata pe nevoile tot mai exigente ale pacientilor si medicilor, Hiperdia s-a dezvoltat prin  investitii substantiale care au permis o crestere a activitatii prin deschiderea unor noi centre, modernizarea celor existente si achizitionarea de echipamente de ultima generatie de imagistica medicala si laborator.

In perioada 2007-2012, Hiperdia a investit continuu atat in dezvoltarea reţelei de centre de imagistica, cat si în echipamente de imagistica de ultima generatie. Spre exemplu, opt din cele nouă echipamente de rezonanta magnetica sunt de 1.5 Tesla, al noualea fiind dedicat persoanelor claustrofobe, cu magnet deschis, si trei dintre cele 12 computere tomograf sunt de 64 de secţiuni, permitand realizarea unor investigatii extrem de performante, unele dintre ele unice in România:  Angio RM, Cardio RM, Spectro RM, RM transrectal de prostata, Entero RM, All-body RM, URO RM, RM ficat si cai biliare, Cardio CT, Angio CT, Colonos copie virtuala, Reconstrucţii color şi 3D, etc.

Pe langă investigatiile de imagistica medicala de inalta performanta realizate de catre Hiperdia, lista serviciilor oferite in reteaua clinicilor noastre cuprinde si analize de laborator, consultatii medicale si medicina muncii.

 De asemenea, Hiperdia vine in intampinarea pacientilor si medicilor cu un sistem unic de teleradiologie, numit PACS (Picture Archiving and Communication System), care permite vizualizarea investigaţiilor pacientilor de catre specialistii nostri din oricare dintre clinicile retelei. Astfel, de experienta echipei de medici din reteaua Hiperdia poate beneficia orice pacient din tara care s-a prezentat la una dintre clinicile noastre, fara a fi nevoie sa se deplaseze la centrul unde se afla medicul radiolog ales.

In prezent, Hiperdia colaboreaza cu peste 10.000 de medici specialisti si peste 100 de spitale şi centre medicale publice si private din tara, printre spitalele de prestigiu care beneficiaza de serviciile noastre de imagistica medicala avansata numarandu-se Spitalul Universitar de Urgenta Elias (Bucuresti), Spitalului Clinic de Urgenta „Bagdasar – Arseni” (Bucuresti), Spitalul Clinic Colentina (Bucuresti), Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov, Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, Spitalul de Adulti (Cluj Napoca), Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare etc.

In activitatea Hiperdiei se remarca si numeroase contributii stiintifice ale echipei de medici prin participarea la congrese de specialitate nationale si internationale din domeniul imagisticii medicale, unde acestia prezintă lucrari proprii.

Reteaua clinicilor Hiperdia:

Bucuresti: 4 cliniciBrasov: 4 clinici ; Cluj: 3 clinici ; Ploiesti: 1 clinica ; Galati: 1 clinica ; Bistrita: 1 clinica ; Satu Mare: 1 clinicaTimisoara: 1 clinica


www.hiperdia.ro

Pentru un diagnostic de încredere

Call-Center: 0268.405.300, 021/302.11.60

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă