30.1 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăGDPRCum să scapi de coşmarul sforăitului?

Cum să scapi de coşmarul sforăitului?

Să trăieşti cu o persoană care sforăie nu este deloc un lucru uşor. Specialiştii spun că acest fapt poate duce la probleme grave pentru că, în cele mai multe dintre cazuri, duce la lipsa unui somn liniştit necesar organismului, implicit la afecţiuni ale sănătăţii.

Soluţia a fost găsită şi nu implică niciun fel de intervenţie chirurgicală. De fapt, este vorba doar de o bucată de cauciuc găurită, scrie Daily Mail.

Această invenţie revoluţionară poate ajuta pe orice suferind de nevoia de a trece printr-o operaţie dureroasă şi în acelaşi timp veghează ca partenerul de viaţă al acestuia să aibă un somn liniştit.

Căutarea disperată după soluţii a condus la inventarea unei măşti care îţi menţine musculatura şi oasele într-o anumită poziţie, astfel încât traheea stă mereu corect.

Snorewizard (Magicianul sforăitului) este o mască din cauciuc moale, confortabilă care menţine falca în poziţia corectă pentru a îmbunătăţi fluxul de aer inhalat. Masca se prinde de dantură şi nu există riscul ca această să cadă în timpul somnului.

Medicul John Strandling (Centrul Oxford pentru Medicina Respiratorie) spune despre această invenţie că “este mai inovatoare decât te-ai putea aştepta”, pentru că este sigură, ca urmare a faptului că masca nu se desprinde chiar dacă maxilarele se deschid.

Cele mai citite

VIDEO. Pompierii se luptă de peste 15 ore cu un incendiu din localitatea Sălcioara

Echipajele de pompieri din Vaslui sunt angrenate într-o operațiune de lichidare a unui incendiu izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o hală...

Arhiepiscopia Romano-Catolică organizează o procesiune care celebrează Taina Sfintei Euharistii

Arhiepiscopia Romano - Catolică de București organizează, în ziua de duminică, 2 iunie 2024, o procesiune cu ocazia Solemnității „Trupul și Sângele Domnului”, care...

Ambasadorul României în SUA s-a întâlnit cu Nadia Comăneci

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, s-a întâlnit cu Nadia Comăneci, cea mai bună gimnastă din întreaga istorie a României. În anul 1989, Nadia a...
Ultima oră
Pe aceeași temă