30.8 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăGDPRBun venit in viitor! Hidroizolatii terase verzi pentru un mediu sustenabil (P)

Bun venit in viitor! Hidroizolatii terase verzi pentru un mediu sustenabil (P)

In ultimii ani, avantajele semnificative la nivel economic si ecologic ale acoperisurilor verzi au devenit o componenta importanta pentru dezvoltarea urbana.

In prezent, a solicita o companie specializata pentru instalarea unui sistem de hidroizolatii terase verzi reprezinta o solutie adoptata de marile orase din intreaga lume datorita beneficiilor pe care le aduce pentru protejarea mediului inconjurator.

In zone metropolitane renumite, precum Mumbai sau Bangalore, acest concept capata amploare prin tehnologia de eficientizare a consumului de energie electrica.

In special in tarile cu temperaturi foarte ridicate, asa cum e India, un acoperis verde bine irigat poate economisi mai multa energie, comparativ cu un acoperis normal.

De exemplu, prospetimea specifica unei terase verzi si gradul de evaporare mentin suprafata acoperisului racoroasa si pastreaza o temperatura potrivita in interiorul casei.

Totodata, lumina absorbita de vegetatia de pe acoperis este transformata in energie termica in absenta plantelor, oferind temperatura optima in incapere.

Constructii de acoperisuri si terase verzi – Un moment de tihna la inaltime

Intr-o lume in care blocuri, zgarie nori si cladiri impunatoare se inalta cu rapiditate, o terasa sau un acoperis verde este raspunsul pentru orice iubitor de spatii verzi sau de natura.

Plantele preiau agentii poluanti din aer si filtreaza elementele toxice, sporind producerea de oxigen. O terasa verde pe acoperis determina cresterea fluxului de oxigen si, implicit, reducerea poluarii.

Beneficiarii sunt constienti de importanta protejarii mediului si isi doresc, pe de o parte, sa-si asigure confortul din apartament si, pe de alta parte, sa detina avantajul utilizarii unei terase verzi unde pot fi invitati oaspeti, petrece timp cu familia, lua o gura de aer proaspat in diminetile de primavara sau, de ce nu, chiar face sport.

Terasele verzi sunt locurile ideale pentru relaxare si, de asemenea, creeaza spatii deosebite pentru a organiza petreceri speciale. Desi in prezent nu sunt atat de populare in Romania, hidroizolatiile terase verzi reprezinta o investitie inteligenta pentru viitor.

Milucon – Partenerul potrivit pentru proiectele tale cele mai ambitioase

Acoperisul joaca un rol important in constructia unei cladiri. In era eficientizarii consumului de energie, companiile de constructie adopta si implementeaza tehnologii avansate, care vizeaza sustenabilitatea.

Compania Milucon este cel mai bun exemplu de pe piata de profil din Romania care demonstreaza acest lucru cu fiecare proiect de mare anvergura.

Specializata in realizarea de lucrari de hidroizolatii si pardoseli, echipa Milucon asigura o multitudine de servicii complexe pentru constructiile subterane si de suprafata: de la solutii avansate pentru lucrari civile sau industriale pentru hidroizolatii si termoizolatii, la servicii de consultanta si intretinere a lucrarilor finale.

Milucon.ro – Servicii inteligente de hidroizolatii pentru proiecte complexe

 

Acceseaza website-ul companiei www.milucon.ro si vizualizeaza portofoliul impresionant de proiecte realizate de-a lungul timpului de echipa de experti in hidroizolatii terase verzi.

Activitatea si experienta de 10 ani a companiei, personalul specializat si materialele de calitate folosite in executia proiectelor demonstreaza succesul companiei pe piata de profil si garanteaza si succesul proiectelor dumneavoastra.

Echipa Milucon este capabila sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor si este deschisa oricarei provocari.

Suprafete drepte, suprafete inclinate, recurge tipuri de vegetatie, terasa sau acoperis verde, proiecte complexe – orice poate fi realizat cu ajutorul inginerilor Milucon!

Date de contact:

Adresa: Strada Drumul Taberei numarul 87A / Sector 6 / Bucuresti

Telefon: 0766 419 049

E-mail: [email protected]

Cele mai citite

Relaxare si confort – alege consumabile hoteliere potrivite pentru bunăstarea turiștilor!

Turismul în România este unul dintre domeniile cu potențial de creștere enorm. Cu toate că de la an la an, domeniul se dezvoltă, nu...

17 note schimbate radical la Evaluarea Națională

Procentul mediilor de peste 5 de la Evaluarea Națională (EN) a crescut mai puțin după contestații, în acest an, dar tot au existat 17...

Premierul Israelului se retrage din politică

După eşecul guvernului său format din opt partide, premierul israelian Naftali Bennett şi-a anunţat retragerea din politică şi nu va mai candida la următoarele...
Ultima oră
Pe aceeași temă