16.3 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăFilmTom Cruise, la Cannes: "Fac filme pentru marele ecran" - VIDEO

Tom Cruise, la Cannes: “Fac filme pentru marele ecran” – VIDEO

Tom Cruise, starul filmului Top Gun, a spus că este adeptul filmelor de marile ecrane. Declarația a fost suținută în timpul unui masterclass care a avut loc, miercuri, la Festivalul de la Cannes unde a venit să prezinte noul “Top Gun”.

“Fac filme pentru marele ecran. Filmele mele nu vor fi lansate direc pe platforme. Să mergi la cinema înseamnă să împărtăşeşti o experienţă, oricare ar fi cultura sau limba noastră. Voi vedea filmele în sălile de cinema când vor fi lansate. Îmi place să văd trailerele”, a declarat starul hollywoodian în faţa a 1.000 de persoane care l-au ovaţionat îndelung. 

“Împreună vom ieşi din această situaţie”, a continuat el, evocând scăderea intrărilor în sălile de cinema, între explozia platformelor de streaming şi criza mondială sanitară. 

Actorul din “Mission impossible” şi “Top Gun” a profitat pentru a evoca pasiunea sa pentru cinema: “De la vârsta de 4 ani am vrut să fac cinema. Am crescut cu filmele lui Buster Keaton, Harold Lloyd, Charlie Chaplin. A face cinema a fost pentru mine o mare călătorie”, a mărturisit el, scrie news.ro.

Actorul a urcat treptele palatului la finalul zilei pentru a prezenta “Top Gun: Maverick” la 36 de ani de la filmul original. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă