Kylie, in concert pe stadionul Cotroceni

» 20.000 de spectatori sunt asteptati astazi, la ora 20.00, la concertul pe care Kylie Minogue il va sustine pe stadionul Cotroceni. » Spectacolul de la Bucuresti face parte din cel mai extravagant turneu al divei. Un ...

Share

Stefan Iancu 0 comentarii

17.05.2008 - 00:00

» 20.000 de spectatori sunt asteptati astazi, la ora 20.00, la concertul pe care Kylie Minogue il va sustine pe stadionul Cotroceni.


» Spectacolul de la Bucuresti face parte din cel mai extravagant turneu al divei. Un show exploziv cu 14 dansatori, patru acrobati, band live si Kylie in sapte tinute semnate J. P. Gaultier.

Show-ul pe care artista il va prezenta in Capitala face parte din turneul KYLIEX2008, considerat a fi cel mai extravagant turneu din cariera cantaretei - doar punerea in scena a acestuia ridicandu-se la costuri de peste 10 milioane de lire sterline. Echipa de productie a lui Kylie a cerut pentru concertul din aceasta seara sapte cabine bine luminate, cu peretii imbracati in oglinzi si nu mai putin de 250 de prosoape negre. Fabuloasa productie a turneului, care a impresionat deja publicul din Franta si Germania, va sosi in Romania cu 20 de tiruri. Data de 17 mai se anunta astfel a fi una de neuitat pentru fanii artistei – doua ore de hituri, sapte tinute semnate Jean Paul Gaultier, 14 dansatori, patru acrobati, un show exploziv de sunet si lumini. Turneul KYLIEX2008 a debutat saptamana trecuta, la Bercy Arena din Paris, in fata a 15.000 de spectatori. Kylie a interpretat 28 de piese, printre care single-uri de pe noul album, hituri mai vechi, dar si coveruri celebre. Kylie Minogue si-a inceput cariera ca actrita, cu un rol in serialul australian "Neighbours".

 

Dupa succesul primelor doua single-uri, "Locomotion" si "I Should Be So Lucky" (care a impus-o in topurile din lumea intreaga), Kylie a ales sa se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Come into My World" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vanzari de peste 40 de milioane de albume in intreaga lume, numeroase premii, precum si o pozitie de top in randul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop. Ultimul turneu al lui Minogue a fost amanat dupa ce cantareata a fost diagnosticata cu cancer la san in mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia sa le sustina in cadrul turneului "Showgirl". In noiembrie 2005, aceasta a inceput sedintele de radioterapie la Paris. In ianuarie 2006, Kylie a aflat ca a invins aceasta boala. In noiembrie 2006, si-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a incheiat anul trecut. Invingatoare in lupta cu boala, artista a revenit in forrta anul acesta cu un nou album, "X", promovat in cadrul turneului KYLIEX2008.

Citește totul despre:

Comentarii