Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Cîțu spune că România va avea creștere anuală 2,7 la sută, deși se estima -0,9 la sută

România a avut pe primul trimestru din 2020 o creştere economică în termeni reali de 0,3 % faţă de trimestrul 4 din 2019, ceea ce va determina o rată de creştere anuală de 2,7 la sută, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.05.2020 - 19:19

Sectorul privat din Româna şi, în general, chiar economia pe ansamblul ei au răspuns perfect măsurilor implementate de Guvernul Orban, începând cu luna februarie 2020, pentru a reduce efectele pandemiei, a anunțat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, într-un mesaj postat, duminică, pe Facebook.

Potrivit acestuia, România a reuşit la sfârşitul primului trimestru din anul 2020 o creştere economică în termeni reali de 0,3 la sută faţă de trimestrul 4 din anul 2019, iar acest parametru va determina o rată de creştere anuală, pe ansamblul anului 2020, de 2,7 la sută.

"Scenariile apocaliptice se bazau pe o contracţie de -0,9% în primul trimestru, care s-a dovedit GREŞITĂ", subliniază mesajul postat de ministrul Florin Cîțu.

 

Comentarii

loading...