Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Violeta Alexandru

Masca de protecție este obligatorie în benzinării, avertizează ministrul Muncii

Niciunei persoane nu trebuie să i se permită accesul într-o stație de benzină dacă nu poartă mască de protecţie, avertizează ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.07.2020 - 18:16

"Managerii staţiilor de alimentare trebuie să îşi înţeleagă rolul, niciunei persoane nu trebuie să i se permită accesul dacă nu are mască de protecţie. Măştile trebuie poziţionate pe rafturile de la intrare. Soluţiile de dezinfecţie trebuie să fie la îndemână şi, ceea ce este cel mai important, în incinta staţiilor de alimentare nu trebuie permis accesul prea multor persoane pentru că se formează aglomeraţie şi la case şi în zona de mâncare. Managerii acestor staţii au responsabilitatea prezervării sănătăţii celor care intră în incintă, fiecare dintre noi are responsabilitatea să se protejeze şi să îi protejeze pe cei din jur", a avertizat ministrul Violeta Alexandru într-un mesaj postat, duminică, 12 iulie, pe Facebook.

Potrivit ministrului Violeta Alexandru, cea mai mare aglomerație se formează, duminică, pe sensul de mers dintre Litoral spre București. 

După cum se știe, zona de alimentare cu carburanți este în aer liber, dar casieriile sunt în spațiu închis. Ministrul Muncii nu a spus explicit dacă și în zona de alimentare ar trebui purtate măști.

Comentarii

loading...