Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucian Bode (Foto: Facebook)

Infrastructura de transport trebuie refăcută de urgență, susține ministrul Lucian Bode

Ministrul Lucian Bode a cerut să fie refăcută de urgenţă infrastructura de transport din regiunile afectate de fenomenele meteo.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.06.2020 - 17:29

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a convocat miercuri, 24 iunie 2020, managementul companiilor care gestionează infrastructura rutieră şi feroviară, reprezentat prin Mariana Ioniţă, director general al CNAIR şi Ioan Pintea, director general al companiei CFR Infrastructură, anunță un comunicat difuzat de Ministerul Transporturilor pe Facebook.

"Am avut discuţii zilnice pe această temă şi de aceea v-am solicitat să vă faceţi un inventar complet al tuturor infrastructurilor afectate şi să veniţi şi cu soluţiile de bugetare a lucrărilor de intervenţie. Prin măsurile luate trebuie ca efectele nenorocirii, care s-a abătut în aceste zile peste românii din zonele afectate, să fie cât mai mult diminuate şi să fie refăcută de urgenţă infrastructura de transport din aceste regiuni", a cerut ministrul Lucian Bode.

 

Comentarii

loading...