15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuVești proaste pentru fanii actorului Liam Neeson

Vești proaste pentru fanii actorului Liam Neeson

Renumitul actor Liam Neeson a mărturisit că plănuiește să renunțe la filmele de acțiune peste doi ani, informează contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus

Citește și: FOTO + VIDEO. Julio Iglesias Jr. va cânta în deschiderea concertelor tatălui său în România

„Poate încă doi ani, dacă mă ajută Dumnezeu și sunt sănătos. Dar, după aceea, cred că voi renunța la filmele de acțiune”, a spus actorul.

Cu toate că au avut succes în box office, rolurile pe care le-a jucat actorul în filme ca „Taken”, „Non-Stop” și „A Walk Among the Tombstones” au fost ridiculizate.

„Chiar dacă filmele de acțiune mă mențin într-o bună formă fizică și sunt foarte distractive, atunci când voi începe să simt că publicul crede că sunt prea bătrân pentru rolurile din filmele de acțiune, mă voi opri. Voi începe să joc roluri de tați și bunici”, a mai spus starul hollywoodian.

Actorul în vârstă de 62 de ani a devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a interpretat în filme de acțiune ca cele din trilogia „Taken”.

Citește și: Topul gafelor făcute de prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson

Liam Neeson a primit trei premii Globul de Aur, pentru rolurile interpretate în filmele „Kinsey”, „Michael Collins” și „Lista lui Schindler/ Schindler’s List”.

Actorul a mai jucat în filme ca „Excalibur”, „Krull”, „The Bounty”, „The Innocent”, „The Mission”, „The Dead Pool”, „Darkman”, „Husbands and Wives”, „Nell”, „Michael Collins”, „Martin Luther”, „Love Actually”, „Kingdom of Heaven”, „Batman Begins”, „The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe”, „Clash of the Titans”, „Star Wars”, „The Dark Knight Rises” și „A Walk Among the Tombstones”.

Neeson a fost căsătorit o singură dată, cu actrița Natasha Richardson, fiica actriței britanice Vanessa Redgrave. Însă, actorul a rămas văduv, după ce Natasha a murit în anul 2009, în urma unui accident de schi.

Cele mai citite

Olympiakos Pireu, în prima finală europeană din istorie! Grecii au învins-o pe Aston Villa în dublă manșă

Olympiakos Pireu s-a calificat în finala Europa Conference League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața englezilor de la Aston Villa,...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă