15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuUn actor din serialul „Everbody Loves Raymond" s-a sinucis

Un actor din serialul „Everbody Loves Raymond” s-a sinucis

Un actor din distribuţia serialului de comedie „Dragul de Raymond/ Everbody Loves Raymond”, Sawyer Sweeten, s-a sinucis prin împuşcare la vârsta de 19 ani, informează Mediafax.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea cu actorul Sawyer Sweeten, care s-a sinucis

Citește și: Fanii actorului Johnny Depp pot răsufla ușurați. Ce i s-a întâmplat starului

Sawyer Sweeten a interpretat în acest serial rolul unuia dintre gemenii cuplului format de personajele jucate de Ray Romano şi Patricia Heaton. Potrivit presei americane, actorul s-a sinucis în timpul unei vizite pe care a făcut-o unei rude care locuieşte în statul american Texas.

Actorul în vârstă de 19 ani s-ar fi împuşcat mortal pe terasa din faţa casei acelei rude. Moartea lui a fost confirmată de managerul său.

Sawyer Sweeten şi fratele lui geamăn Sullivan au interpretat pe micul ecran rolurile gemenilor Geoffrey şi Michael în sitcomul „Dragul de Raymond”.

Sora lor mai mare din viaţa reală, Madylin, a jucat şi ea în acel serial, în care a interpretat rolul surorii gemenilor, Ally.

Serialul „Dragul de Raymond” a fost difuzat între anii 1996 şi 2005 şi i-a avut ca protagonişti pe actorii Ray Romano, Patricia Heaton, Brad Garrett şi Doris Roberts.

Pe parcursul celor nouă sezoane ale sale, serialul „Everybody Loves Raymond” a primit două nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat 13 premii Primetime Emmy.

Cele mai citite

Președintele Columbiei a oferit informații eronate. “A citit din coloana greșită”

Munițiile și armele care lipsesc din armata columbiană sunt mult mai puține decât cifrele raportate de președintele Gustavo Petro în această săptămână, se arată...

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

VIDEO. Laura Giurcanu s-a despărțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a întors la fostul iubit

Viața sentimentală poate fi plină de surprize și răsturnări de situație, iar Laura Giurcanu pare să fi experimentat acest lucru într-o manieră cât se...
Ultima oră
Pe aceeași temă