12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrima poză cu fetița cuplului Mila Kunis şi Ashton Kutcher

Prima poză cu fetița cuplului Mila Kunis şi Ashton Kutcher

Actorul Ashton Kutcher a postat, vineri, pe site-ul personal prima poză cu fetița pe care logodnica sa, actrița Mila Kunis, a născut-o marți seară la un centru medical din Los Angeles. Cei doi actori au ales deja numele copilului care se va numi Wyatt Isabelle Kutcher.

Actorul a postat pe site-ul www.aplus.com o serie de opt poze cu șase bebeluși și doi pui de animale și i-a invitat pe fanii săi să ghicească care este micuța Wyatt Isabelle Kutcher.

”Mila și cu mine vrem să îi urăm bun-venit pe lume lui Wyatt Isabelle Kutcher. Îți dorim ca viața ta să fie plină de minune, dragoste, râsete, sănătate, bucurie, curiozitate și intimitate. Puteți să ghiciți care este fetița noastră? De fapt, ce contează? Toți bebelușii sunt drăguți”, a scris actorul Ashton Kutcher.

Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, care s-au logodit în luna februarie, au ajuns la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles marţi dimineaţă, în jurul orei locale 6.00, iar în seara acelei zile actriţa a născut o fetiţă. 

Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Kunis şi Kutcher se vor căsători în 2015, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă