15.4 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Premiile Grammy 2015, portavoce pentru mesaje împotriva violenței

FOTO. Premiile Grammy 2015, portavoce pentru mesaje împotriva violenței

Starurile Pharell Williams, Prince, John Legend și Common au transmis mesaje împotriva violenței la spectacolul de decernare a premiilor Grammy 2015, informează The Guardian.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile de la gala de decernare a premiilor Grammy 2015

Unul dintre mesajele împotriva violenței a fost transmis de dansatorii lui Pharell Williams, în timp ce cântărețul a interpretat melodia „Happy”. Dansatorii au făcut gestul „mâinile sus, nu trageți!”, care a amintit de violența poliției asupra afro-americanilor.

De asemenea, Prince, care a prezentat un premiu, s-a referit la campania împotriva violențelor asupra oamenilor de culoare, „Viețile oamenilor de culoare contează/Black Lives Matter”. „Albumele încă mai au importanță, la fel și cărțile și viețile oamenilor de culoare”, a spus starul.

The New York Times a apreciat melodiile prezentate la eveniment drept „imnuri”, cu teme împotriva violenței, interpretate de celebrități de la care publicul aștepta mai mult. Katy Perry a cântat „Din mila lui Dumnezeu/By the Grace of God”, o melodie despre refacerea după o despărțire.

De asemenea, Beyoncé a interpretat o melodie care seamănă cu un imn, „Precious Lord, Take My Hand”, cu dansatori îmbrăcați în alb.

La categoria „imnuri” a mai fost încadrată și interpretarea artiștilor John Legend și Common, care au făcut referiri la drepturile civile, cu melodia „Glory”, din filmul „Selma”.

Într-o combinație ciudată, starurile Paul McCartney, Rihanna și Kanye West au cântat o melodie despre impulsurile violente, „FourFiveSeconds”.

În plus, The New York Times a numit seara Grammy plină de „interpretări adormitoare”. Publicația a criticat întregul spectacol pentru interpretări sumbre sau exagerate.

La caracterul pompos al evenimentului a contribuit Madonna, cu interpretarea melodiei „Living for Love”, din albumul „Rebel Heart”. Regina muzicii pop a fost îmbrăcată cu un costum de toreador și a cântat înconjurată de dansatori costumați în minotauri.

Nici Pharell Williams nu a fost iertat de publicație. Interpretul a fost criticat pentru vestimentația lui, asemănătoare cu uniforma hotelierilor.

The Los Angeles Times a catalogat spectacolul ca „mai degrabă călduț”, decât incendiar.

Cele mai citite

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...

Florinel Coman, după ce FCSB a cucerit primul titlu din ultimii 9 ani: „E un moment unic care va rămâne în inima mea”

FCSB a învins-o pe Farul cu 2-1, sâmbătă seara, pe Arena Națională, și a cucerit un nou titlu după 9 ani de așteptare. La...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 28 aprilie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 28 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă