19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPaul McCartney se va căsători cu Nancy Shevell

Paul McCartney se va căsători cu Nancy Shevell

Paul McCartney se va căsători duminică, la Londra, pentru a treia oară, de data aceasta aleasa sa fiind Nancy Shevell, moştenitoarea unui bogat om de afaceri new-yorkez, potrivit presei tabloide britanice de sâmbătă, preluată de AFP şi Reuters şi citate de Agerpres.

Anunţurile privind ceremonia civilă a căsătoriei fostului membru al formaţiei Beatles, acum în vârstă de 69 de ani, cu bogata americană de 51 de ani fuseseră publicate la 16 septembrie la primăria din Marylebone, în centrul Londrei.

În 1969, tot acolo a avut loc ceremonia căsătoriei lui Paul McCartney cu prima soţie, fotografa americană Linda Eastman, decedată acum 13 ani, în urma unui cancer. McCartney a mai fost însurat din 2002 până în 2008 cu fostul model britanic Heather Mills, de care a divorţat. După negocieri dificile, Heather Mills a obţinut la divorţ 24,3 milioane de lire din partea fostului soţ.

Sir Paul şi Nancy Shevell, care este şi ea divorţată, au început să se întâlnească după despărţirea lui McCartney de Heather Mills.

Potrivit tabloidelor The Sun şi The Daily Mirror, ceremonia de duminică va avea loc în prezenţa a 30 de invitaţi şi va fi urmată de o recepţie la domiciliul fostului Beatles.

Deocamdată nu a putut fi obţinută o confirmare din partea primăriei din Marylebone, iar un purtător de cuvânt al lui Paul McCartney a refuzat orice comentariu privind data căsătoriei.AGERPRES/(Irina Cristea)

Cele mai citite

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă