12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuPamela Anderson refuză să participe la campania ”găleta cu gheață”. Care este...

Pamela Anderson refuză să participe la campania ”găleta cu gheață”. Care este motivul surprinzător

Actrița Pamela Anderson a fost provocată să îți toarne o găletă cu gheață în cap, dar a refuzat fiindcă asociația ALS ar fi recurs la experimente pe animale în cercetările sale, scrie Agerpres.

”Îmi pare rău. Nu pot răspunde la provocarea găleții cu gheață. Îmi plac provocările interesante și întotdeauna este bună mediatizarea unei cauze într-un mod amuzant, creativ, dar nu pot să particip…Am făcut câteva investigații și am aflat că nu pot fi pe aceeași lungime de undă cu mesajele noastre”, a scris vedeta.

Pamela Anderson a adresat un apel asociației ALS la încetarea experimentelor pe animale. În locul lor, actrița recomandă teste mai sofisticate (in vitro, pe calculator sau pe voluntari umani).

”A încerca să tratezi boli umane recurgând la experimente învechite și ineficiente pe animale, nu este doar o cruzime, ci înseamnă să-i amăgești pe oamenii care au nevoie disperată de tratamente”, a încheiat vedeta.

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă