14.6 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuNepoata ILEGITIMĂ a prințesei Grace Kelly păşeşte în lumina reflectoarelor

Nepoata ILEGITIMĂ a prințesei Grace Kelly păşeşte în lumina reflectoarelor

Fiica ilegitimă a prinţului Albert al II-lea de Monaco şi nepoata celebrei actriţe Grace Kelly, Jazmin Grimaldi, a făcut dezvăluiri despre relaţia cu tatăl ei şi a explicat ce o leagă de bunica ei, pe care nu a cunoscut-o. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, calcă pe urmele starului hollywoodian, întrucât îşi începe cariera în muzică şi actorie, potrivit harpersbazaar.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Jazmin Grimaldi, părinţii şi bunica ei, Grace Kelly.

Născută într-un ceas rău

Jazmin Grimaldi s-a născut în 4 martie 1992, după o relaţie scurtă între prinţul Albert al II-lea de Monaco şi americanca Tamara Rotolo. Cei doi s-au întâlnit în anul 1991, într-o vacanţă pe Coasta de Azur.

După ce a aflat că este însărcinată, Tamara Rotolo a decis să îşi crească fiica departe de atenţia mediatică pe care o implica viaţa familiei regale.

Relaţia cu tatăl ei

Tânăra şi-a cunoscut tatăl abia la vârsta de 11 ani, când a făcut prima vizită la Monaco. Până atunci, Jazmin schimba ocazional mesaje cu prinţul.

„Mi-am dorit să îmi cunosc tatăl şi el să mă cunoască pe mine. Mi-a lipsit în copilărie. Ne bucurăm însă de o relaţie extraordinară încă din momentul în care ne-am întâlnit”, a spus Jazmin.

Prințul și-a recunoscut fiica abia în anul 2006, precizând că a vrut să îi protejeze identitatea până când ar fi devenit adultă. 

„Aveam 14 ani, mă pregăteam să merg la liceu, când în media a apărut că tatăl meu avea o fiică – eu. A fost o perioadă dificilă, a trebuit să mă adaptez la toată atenţia pe care o primeam”, şi-a amintit Jazmin.

Jazmin călătorește des în Monaco, unde este primită bine de tatăl ei și soția lui, prințesa Charlene. „Ne place să luăm masa în familie, să facem grătar, să mergem la plajă, toate activităţile unei familii normale, însă, foarte bine programate”, a povestit tânăra.

Ce simte pentru Grace Kelly

Jazmin a povestit că atunci când era mică, mama ei îi arăta poze cu bunica ei, Grace Kelly, dar ea nu înţelegea cât de celebră era artista. Fiica prinţului Albert al II-lea şi-a cunoscut bunica din filmele în care a jucat.

„Una dintre primele şi cele mai dragi amintiri cu bunica mea este vizionarea filmului <<High Society>>. A fost prima dată când am realizat că ne leagă ceva. Sunt pasionată de actorie, muzică şi dans – aceeaşi pasiune pe care am văzut-o la ea în acel film”, a povestit tânăra.

Cum a înflorit prinţesa ilegitimă

La fel ca bunica ei, Jazmin a crescut în Statele Unite ale Americii, în Palm Desert şi Orange County. În copilărie, fiica ilegitimă a prinţului Albert al II-lea a obţinut numai note maxime la şcoala catolică pe care a urmat-o, a făcut parte din echipa de bascket a şcolii, a jucat în piese de teatru şi a cântat în corul Bisericii.

La vârsta de 14 ani, Jazmin a lansat proiectul filantropic care are scopul să ducă rechizite şi medicamente în sate din Fiji. Tânăra îşi doreşte să construiască un centru în care copiii din Fiji să înveţe muzică şi alte arte.

După ce a cântat cu o formaţie în timpul liceului, Jazmin şi-a început o carieră muzicală solo cu un show în stil cabaret, „Fall in Love With Jaz/ Îndrăgosteşte-te de jazz”, care a avut loc la Teatrul Duplex din Manhattan, în februarie 2015.

Totodată, în anul 2014, tânăra a absolvit Universitatea Fordham din New York şi îşi doreşte să obţină o diplomă în relaţii internaţionale. 

Jazmin Grimaldi nu este singurul copil al prinţului Albert al II-lea de Monaco. El mai are un fiu ilegitim, Alexandre Coste, în vârstă de 11 ani, şi doi copii gemeni legitimi, născuţi în decembrie 2014, prinţesa Gabriella de Monaco şi prinţul Jacques de Monaco.

În anul 1956, actriţa americană de film Grace Patricia Kelly s-a căsătorit cu Rainier al III-lea de Monaco și a devenit prințesă consort de Monaco. Împreună au avut trei copii, prinţesa Caroline de Hanovra, Albert al II-lea de Monaco şi prințesa Stéphanie de Monaco. Artista a murit în 14 septembrie 1982, când, din cauza unui atac cerebral, a pierdut controlul automobilului pe care îl conducea şi s-a prăbuşit. Fiica ei, Stéphanie, era în mașină cu ea, dar a supraviețuit accidentului.

Între filmele în care a jucat Grace Kelly se numără “Mogambo” (1953), care i-a adus Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, “The Country Girl” (1954), pentru care a primit Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal, “Rear Window” (1954),  “Dial M for Murder” (1954), “To Catch a Thief” (1955), “The Swan” (1956) şi “High Society” (1956). 

Cele mai citite

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...

Rusia va taxa suplimentar veniturile mari și companiile pentru a susține războiul din Ucraina

Rusia plănuieşte creşteri de taxe pentru veniturile mari şi companii, a anunţat marţi Ministerul de Finanţe, în contextul în care Moscova caută încasări suplimentare...

Shell Team Aviation, înșelăciunea continuă, reacții în lanț!

Investigația jurnalistică demarată de Ziarul Puterea,  intitulată ”Scandal în industria aviatică: Shell Team Aviation acuzată de înșelăciune și evaziune fiscală”(https://www.puterea.ro/scandal-in-industria-aviatica-shell-team-aviation-acuzata-de-inselaciune-si-evaziune-fiscala/), publicată la data...
Ultima oră
Pe aceeași temă