1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeEconomieFoto interviuMaşina în care a murit Paul Walker mergea cu 160 kmh

Maşina în care a murit Paul Walker mergea cu 160 kmh

Maşina în care a murit Paul Walker în noiembrie, în California, mergea cu circa 160 km/h, a indicat vineri raportul final al medicilor legişti, relatează AFP, citat de Agerpres

Paul Walker, vedeta seriei de filme ‘Fast and Furious’, a murit pe 30 noiembrie, în Santa Clarita, la nord-vest de Los Angeles, la vârsta de 40 de ani, atunci când maşina în care se afla, un Porsche, a lovit un copac şi a luat foc. Actorul era pasager, iar şoferul maşinii a murit şi el în accident.

Potrivit raportului final al Institutului medico-legal din Los Angeles, Roger Rodas, care se afla la volan în momentul accidentului, ‘conducea Porsche-ul Carrera GT roşu cu o viteză periculoasă, de circa 160 km/h’.

‘Automobilul a fost distrus complet (…) şi, practic, s-a rupt în două’, se adaugă în raport, care precizează că ‘cea mai mare parte din caroseria maşinii a fost carbonizată’.

Medicii legişti au confirmat că actorul a decedat din cauza unor ‘leziuni traumatice multiple’ şi a arsurilor, după cum indicase şi raportul preliminar. Ei au precizat, de asemenea, că nu s-a descoperit nicio urmă de alcool sau droguri în corpul lui Paul Walker sau cel al prietenului său.

Paul Walker a devenit celebru datorită seriei de filme ‘Fast and Furious’, unde a interpretat rolul lui Brian O’Connor, un agent infiltrat în mediul curselor de maşini, precizează agenţia franceză de presă.

Primul film al seriei a fost lansat în 2001, iar actorul îl filma pe cel de-al şaptelea în momentul decesului său, obligând studiourile Universal să suspende producţia şi să amâne data lansării de pe 11 iulie 2014 pe 10 aprilie 2015.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă