18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuLaura Cosoi a fost premiată pentru cartea ei de bucate

Laura Cosoi a fost premiată pentru cartea ei de bucate

Actriţa Laura Cosoi a fost marea câştigătoare a celei de-a XX-a ediţie a concursului Gourmand World Cookbook Awards din Europa, la categoria Best TV Chef Book, la care a participat cu cartea ei de bucate, „Rămâi la masă?”. 

„I-am dedicat acest premiu iubitului, prietenului, partenerului şi viitorului meu soţ, Cosmin (afaceristul Cosmin Curticapean – n.r.), care mă susţine în tot ce fac şi fără de care nu aş fi unde sunt acum!”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Laura Cosoi la concursul european Gourmand World Cookbook Awards.

Vedeta a spus că nu se aştepta să câştige un premiu pentru cartea ei pe care a scris-o doar din pasiunea pentru gătit.

„Proiectul <<Rămâi la masa?>> este foarte important pentru mine şi nu am visat niciodată că aş putea ajunge să particip la o astfel de competiţie – cea mai mare din lume! – cu atât mai mult nu m-am aşteptat să câştig! Iată că pasiunea pe care am pus-o în această carte a impresionat juriul, al cărui preşedinte, Edouard Cointreau, mi-a înmânat diploma!”, a mai scris artista pe blog.

De-a lungul carierei în actorie, Laura Cosoi, în vârstă de 33 de ani, a avut apariţii în mai multe filme şi seriale, între care se numără La bloc (2002) – Adina

„Fete cu lipici” (2005), „Cu un pas înainte” (2007), „Un film simplu” (2008), „Aniela” (2009), „Moștenirea” (2010), „Nașa” (2011), „Becoming” (2013) şi „Cel Ales” (2014).

Citește și: „Am bani de dat, am datorii la stat”. Smiley, executat silit. Cum a reacţionat artistul

 

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...
Ultima oră
Pe aceeași temă