17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Keira Knightley a dezvăluit numele fetiței sale, după trei luni de...

Actrița Keira Knightley a dezvăluit numele fetiței sale, după trei luni de la naștere

Actrița britanică Keira Knightley a dezvăluit că pe fetița ei, în vârstă trei luni, o cheamă Edie, scrie presa internațională.

Deși a născut în luna mai a acestui an, actrița a preferat să nu vorbească despre copilul ei sau despre felul cum a schimbat-o maternitatea, potrivit cosmpolitan.com

Totuși, Keira Knightley a rupt tăcerea într-un interviu pentru revista Elle și a dezvăluit numele fetiței, dar și faptul că, de când a născut își iubește corpul „și mai mult. 

”Treci prin diferite perioade în care te uiți în oglindă la corpul tău și îți spui: de-aș avea alte picioare sau mâini. Însă, după ce porți un copil nouă luni în pântece, naști și pe urmă hrănești copilul îți spui: wow, corpul meu este extraordinar și nu o să mai spun vreodată că nu îl plac, pentru că el a făcut acest lucru posibil (copilul n. red) ceea ce este incredibil”, a spus actrița. 

Actriţa Keira Knightley, în vârstă de 30 de ani, este căsătorită din 2013 cu James Righton, în vârstă de 31 de ani, fost membru al trupei Klaxons. Cei doi aveau o relație de doi ani de zile. 

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Ea a jucat în numeroase filme de succes precum seriile “Piraţii din Caraibe”, “Anna Karenina” sau “Mândrie şi prejudecată”.

 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă