13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuJurații „Românii au talent” au ales semifinaliștii din acest sezon. Cum au...

Jurații „Românii au talent” au ales semifinaliștii din acest sezon. Cum au făcut alegerile

Jurații emisiunii de divertisment „Românii au talent” îi vor anunța, vineri, pe cei 60 de concurenți care vor participa în semifinale. Aceștia au fost selectați dintre sutele de concurenți care au primit patru de „da” la audiții. 

Citește și: Românii au talent 2015. Când încep semifinalele

Cei patru juraţi,  Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis i-au ales împreună, după mai multe ore de vizionări, pe concurenții care vor merge mai departe în competiția pentru titlul de „cel mai talentat român” şi premiul cel mare, de 120.000 de euro, sau pentru cel de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

„A fost chinuitor să alegem numai 60 de semifinalişti dintre sute care ne-au defilat prin faţa ochilor. Am pledat cu îndârjire pentru unul sau altul, ne-am mai contrazis, am întors situaţia pe toate feţele. Într-un final, eu cred că am ajuns la formula cea mai bună de selecţie şi putem oferi publicului o bătălie decisivă extrem de captivantă. Am păstrat în concurs ce-a fost mai bun, mai original, mai incitant”, a spus Andra.

Mihaela Rădulescu a spus că i-a fost foarte greu să aleagă semifinaliștii, dar și-a bazat alegerile pe posibilitățile concurenților de a-și construi cariere cu ajutorul talentelor lor.

„A fost cel mai greu moment de până acum, cel puţin pentru mine – să aleg dintre cei foarte buni, pe cei extraordinari. A fost cu lacrimi în anumite momente, când a trebuit să renunţăm la anumiţi concurenţi doar pentru că erau prea mulţi cu acelaşi gen de talent sau din diverse alte motive bine întemeiate”, a spus jurata.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a spus că este nerăbdătoare să revină într-o emisiune transmisă în direct.

„Abia aştept să revin în direct – acolo e aerul meu, acolo mă simt cel mai bine”, a spus vedeta.

Juratul Andi Moisescu a recunoscut că i-a fost foarte greu să aleagă 60 de semifinaliști din sutele care au primit patru de „da” la audiții.

Citește și: Românii au talent 2015. Ce noutate vor aduce semifinalele

„Pentru noi, greul abia acum a început. Căci, oricâte sezoane ar fi trecut, tot dureros e să reduci sute de momente la doar 60, în condiţiile în care mai trebuie să şi compari mere cu pere“, a explicat Moisescu.

Bebe Cotimanis a spus că, deși s-au luptat între ei, el și ceilalți jurați au reușit să îi aleagă pe cei mai buni concurenți.

„Bucuria noastră e că nu suntem singuri, iar din etapa semifinalelor vom avea telespectatorii alături de noi, care ne vor ajuta în procesul de jurizare. Aşa că, vom avea siguranţa că nu vom da greş”, a adăugat Cotimanis.

Prima din cele cinci semifinale ale emisiunii de divertisment „Românii au talent” se va desfășura în 8 mai. Fiecare spectacol va fi transmis în direct și va prezenta 12 concurenți, din cei 60 care au fost aleși de juriu.

În finala show-ului vor ajunge trei concurenți din fiecare semifinală, doi aleși de public și unul ales de jurați, dintre concurenții clasați pe locurile 3 şi 4 în preferinţele celor care votează.

Cele mai citite

Angel Tîlvăr spune că navigația maritimă suferă cel mai mult de pe urma acțiunilor de bruiaj

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat marţi că navigaţia maritimă este cea care are cel mai mult de suferit de pe urma acţiunilor de...

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Alina Gorghiu salută că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul privind accidentul din localitatea 2 Mai, va fi transferată

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a salutat faptul că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul privind accidentul din localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă