14.1 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuJennifer Aniston se întâlneşte cu fostul iubit al lui Lindsay Lohan

Jennifer Aniston se întâlneşte cu fostul iubit al lui Lindsay Lohan

“Harry a fost de mai multe ori la casa lui Jen din Beverly Hills şi au ieşit împreună de mai multe ori la restaurant. La fel ca Jen şi Harry iubeşte câinii şi adoră plaja”, spune o sursă apropiată, potrivit realitatea.net.

Jennifer Aniston a fost văzută de mai multe ori în compania fostului prieten al lui Lindsay Lohan, Harry Morton. Cu toate că diferenţa de vârstă între cei doi e de 12 ani, acest lucru nu pare să conteze pentru fosta soţie a lui Brad Pitt.

Aniston, în vârstă de 41 de ani, şi Morton, 29 de ani, fondatorul lanţului de restaurante Pink Taco şi moştenitorul Hard Rock, care s-a întâlnit cu Lohan trei luni în 2006, sunt văzuţi împreună de aproximativ o lună încoace.

Aniston a mai ieşit şi cu actorul din “Cougar Town”, John Hopkins, dar prietenii apropiaţi spun că actriţa a pus ochii pe Morton.

“Jen şi Harry au fost vecini în Malibu”, mai spune sursa. “Jen parcă străluceşte în ultima vreme, e fericită. Îl place pe Harry pentru că este de treabă. Cu toate că Harry are mult succes şi e bogat, nu este atât de cunoscut ca şi Jen, are un cerc de prieteni apropiaţi care-l protejează”.

Cele mai citite

BEC anunță că statisticile privind prezenţa la vot în data de 9 iunie vor fi prezentate în timp real

Biroul Electoral Central(BEC) pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024...

Cehia dă asigurări Ucrainei că armamentul promis constând în sute de mii de obuze va sosi în curând

Premierul ceh Petr Fiala l-a asigurat marţi pe omologul său ucrainean Denis Şmîhal că primele muniţii din iniţiativa gestionată de Republica Cehă pentru achiziţionarea...

Tornadele au devastat statul Texas din SUA. Sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică

Rafalele de vânt au atins puterea uraganului, iar în unele zone au fost însoţite de grindină de mărimea unei mingi de golf, conform actualitate.org. Vremea...
Ultima oră
Pe aceeași temă