21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuArtistul italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a...

Artistul italian Al Bano a fost operat de urgență după ce a suferit două infarcturi într-un interval de două ore

Îndrăgitul cântăreţ italian Al Bano a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce a suferit două infarcturi și va rămâne internat în următoarele zile într-un spital din Roma, a scris sâmbătă revista italiană ”Oggi”, preluată de Agerpres.

Artistul a fost operat în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce, în cursul după-amiezii de vineri, acesta a suferit două atacuri de cord, într-un interval de două ore, în timp ce se afla pe scenă pentru repetițiile concertului de Crăciun, la Auditorium Conciliazione din Roma, în apropiere de piața Sf. Petru din centrul Vaticanului.

Al Bano a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală care a durat trei ore, iar în acest interval a fost în semi-sedare, așa că a putut auzi ”tot ce au spus” doctorii.

“M-au operat în timpul nopții. Trei ore de intervenție, în semi-sedare. Am ascultat tot ce spuneau și a trebuit să-mi mușc limba: am vrut să fac glume, dar apoi m-am gândit că e mai bine să nu le distrag atenția”, a mărturisit el.

Al Bano a dat asigurări că se simte ”bine” și că speră să rămână în spital doar încă “câteva zile”, pentru că, a spus el, are “lucruri de făcut”.

 

Cele mai citite

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...
Ultima oră
Pe aceeași temă