11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Fiica fostului model Kim Basinger, DEZBRĂCATĂ pe Internet

FOTO. Fiica fostului model Kim Basinger, DEZBRĂCATĂ pe Internet

Fiica actorilor americani Kim Basinger şi Alec Baldwin, Ireland Eliesse, în vârstă de 19 ani, a postat pe Internet imagini în care apare aproape dezbrăcată, în bikini minusculi şi un sutien transparent. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu fiica actorilor americani Kim Basinger şi Alec Baldwin, Ireland Eliesse.  

„Am nevoie doar de camera mea foto, bikini îndrăzneţi, rutina mea de Cardio Barre şi o locaţie frumoasă pentru şedinţa foto”, a comentat Ireland Eliesse una dintre imagini.

În luna aprilie, tânăra a stârnit controverse atunci când s-a internat într-o clinică medicală specializată în tratarea problemelor psihice şi a dependențelor de alcool și droguri. "M-am internat la Soba pentru două săptămâni pentru a evada puțin. Nu sunt o petrecăreață, dar sunt aici pentru a mă confrunta cu o traumă emoțională și am nevoie de terapie intensivă pentru a-mi reveni", a scris Baldwin pe Twitter. 

Ireland Eliesse este model și a apărut în publicaţiile New York Post, W Magazine‍, Vanity Fair‍, Elle şi DuJour. Tânăra şi-a început cariera de model în martie 2013, când a semnat un contract cu IMG Models. 

În anul 2013, Ireland Eliesse Baldwin a interpretat-o pe mama ei, actriţa şi fostul model Kim Basinger, în filmul „Grudge Match”. 

În anul 2014, rapperul pansexual Angel Haze a dezvăluit că are o relaţie cu fiica lui Alec Baldwin și Kim Basinger. În acelaşi an, tânăra a confirmat relaţia pe contul ei de Instagram, când a postat o imagine cu ea şi rapperul. „Este ziua naţională a iubitei… deci, desigur”, a descris ea fotografia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă