17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cascadorie spectaculoasă în comedia românească #Selfie

FOTO. Cascadorie spectaculoasă în comedia românească #Selfie

O cascadorie spectaculoasă, în care o maşină plonjează în Marea Neagră, a fost realizată pentru comedia românească #Selfie.

Doi dintre producătorii comediei, Mişu Predescu și Cristina Dobriţoiu, au povestit că în spatele cascadoriei a avut loc un proces laborios de producție. Special pentru această secvenţă s-a construit întregul decor și au fost folosite zece camere de filmare, poziţionate în unghiuri diferite.

„A fost o nebunie să găsim locul potrivit, iar tot ce vedeţi în film a fost special construit pentru asta, de la drumul de 400 de metri săpat cu escavatorul, până la modificarea falezei”, a spus producătorul Mişu Predescu.

Un cascador profesionist a instruit actorii şi realizatorii, astfel încât cascadoria să iasă perfect de la prima filmare.

„Aceasta a fost ziua cu cea mai mare încărcătură emoţională pentru mine. Depindeam de foarte mulţi factori şi aveam o singură încercare la dispoziţie. Urmăream constant cât de tare bate vântul sau cât de mari sunt valurile", a mărturisit producătoarea Cristina Dobriţoiu.

Actorul Vlad Logigan a fost de-a dreptul fascinat de întreaga desfăşurare de forţe: „Aş fi vrut să fiu în maşină cu acel cascador, deşi nu ştiu dacă aş fi avut curaj. Omul acela e ca un spartan şi îl admir mult”.

La realizarea comediei #Selfie a participat o echipă de filmare compusă din 68 de profesioniști, care a fost completată de 9 cascadori, totul fiind coordonat cu talent și determinare de Cristina Iacob, regizorul filmului. Comedia a fost filmată în 27 de zile, în 12 locații, având un buget de aproape 900.000 de euro.

Chiar dacă munca din spatele acestei comedii a fost una foarte dificilă, ceea ce transformă #Selfie într-un film românesc de succes este echipa tânără implicată în realizarea sa, de la actorii principali: Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin, până la cea care a orchestrat totul, regizorul Cristina Iacob.

Cele mai citite

Gata cu cariera de profesor a lui Klaus Iohannis. Președintele s-a pensionat

Catedra de profesor de Fizică de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, care a fost rezervată pentru președintele Klaus Iohannis timp de aproximativ 27...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă