13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFlorin Călinescu, JURĂMÂNT pentru „Românii au talent”

Florin Călinescu, JURĂMÂNT pentru „Românii au talent”

Cel mai nou membru al juriului „Românii au talent”, Florin Călinescu, a promis, într-un interviu pentru ProTV, că va încerca să îşi folosească toată experienţa pe care a acumulat-o în cariera lui, astfel încât să depisteze talentele.

„Mă jur că o să încerc să pun toată experiența pe care am acumulat-o în toți anii ăștia, mai ales în PRO TV, în acțiunea de a depista oameni care au diverse talente și nu numai neapărat artistice, pentru că înțeleg destul de bine formatul acestei emisiuni”, a spus Călinescu.

Citește și: Un concurent îndrăgit la „Românii au talent”, MORT în condiţii suspecte. Care ar fi putea fi cauza

În plus, juratul a spus că nu va căuta nimic anume la concurenţi. „Pot depista într-un om care se prezintă în faţa mea o fărâmă de talent din orice domeniu”, a spus el.  

De altfel, juratul a amintit că echipa lui de la „Chestiunea Zilei” era compusă din oameni care nu aveau studii artistice.

Totodată, omul de televiziunie a amintit că începând cu „Ora 7. Bună dimineața!” până la „Vineri seară ne distrăm cu Florin Călinescu” promova oameni care „fie că dansau, cântau, mergeau în mâini, înghițeau șerpi sau chiar erau ciudați”.

Citește și: Florin Călinescu, noul membru al juriului “Românii au talent”. Cui i-a luat locul

Călinescu a precizat că telespectatorii se amuză și atunci când văd „impostori la limita kitch-ului, frizând un oarecare talent”.

Florin Călinescu l-a înlocuit la masa juriului “Românii au talent” pe Bebe Cotimanis, care se va dedica în următoarea perioadă proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat. Din juriu mai fac parte Andra, Mihaela Rădulescu şi Andi Moisescu.

Marele premiu al concursului “Românii au talent” este în valoare de 120.000 de euro, iar cel de originalitate este de 10.000 de euro. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă