22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFiica Gloriei Estefan își pune la îndoială talentul muzical. Care este motivul

Fiica Gloriei Estefan își pune la îndoială talentul muzical. Care este motivul

Deși și-a început cariera muzicală în anul 2014, fiica reginei muzicii conga, Gloria Estefan, a mărturisit că încă își pune la îndoială talentul muzical, din cauza faimei mamei ei, scrie contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu Emily și părinții ei, Gloria și Emilio Estefan.

Citește și: Kristen Stewart își regretă faima și acuză Hollywoodul. Ce a spus actrița

Emily Estefan, în vârstă de 20 de ani, a povestit că, deși știe că mulți oameni din jurul ei cred în talentul ei muzical și în menirea ei de artist, se îndoiește constant de ea însăși, din cauza faimei pe care o are mama ei.

„Nu poți fi sigur atunci când ești descendentul reginei muzicii conga”, a explicat Emily.

De asemenea, tânăra a spus că lansarea în muzică, cu un concert la Hollywood Bowl în Los Angeles, a îngrozit-o.

„Hollywood Bowl a fost dificil, pentru că toți oamenii care au cântat acolo au meritat să cânte pe acea scenă. Uneori, din cauza statutului meu, simt că nu merit cu adevărat să cânt la anumite evenimente”, a spus Emily.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Kate Winslet pentru a intra în rolul din filmul „A little Chaos”

Totuși, tânăra a spus că este mândră să calce pe urmele mamei ei și că familia o motivează să depună efort ca să își demonstreze valoarea.

„Întotdeauna mă gândesc la asta (faima mamei – n.r.) ca la o sabie cu două tăișuri. Dar realitatea este că am de urmat pași de aur minunați. Cea mai mare grijă a mea este să dovedesc că sunt demnă să îi urmez”, a spus Emily.

Emily Marie este fiica interpretei cubaneze, Gloria Estefan, în vârstă de 57 de ani, și a renumitului producător Emilio Estefan, în vârstă de 62 de ani.

Tânăra are un frate, Nayib, în vârstă de 34 de ani.

Gloria Estefan este laureată a cinci premii Grammy și a vândut peste 90 de milioane de exemplare ale albumelor ei în întreaga lume.

Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă