22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFamilia cântăreței Whitney Houston le INTERZICE rudelor lui Brown să o viziteze...

Familia cântăreței Whitney Houston le INTERZICE rudelor lui Brown să o viziteze pe Bobbi Kristina. Care este motivul

Familia cântăreței Whitney Houston le-a interzis rudelor fostului soț al artistei, Bobby Brown, să o viziteze pe Bobbi Kristina, pentru că una dintre ele a scos la vânzare o imagine cu tânăra în centrul de reabilitare unde se află în prezent, scrie contactmusic.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Bobbi Kristina şi părinţii ei, celebra interpretă Whitney Houston şi rapperul Bobby Brown.

Entertainment Tonight și TMZ au confirmat că le-a fost oferită imaginea.

Citește și: Fiica cântăreței Whitney Houston a ajuns la un centru de reabilitare

Deși familia cântăreței Whitney Houston știe cine a scos fotografia la vânzare, nu a vrut să îi dezvăluie numele.

Totuşi, după ce a aflat că o imagine cu Bobbi Kristina este scoasă la vânzare, mătuşa tinerei, Leolah Brown, şi-a exprimat furia printr-un mesaj pe Facebook şi a ameninţat-o pe acea persoană că îi va dezvălui numele.

„Nu îi vei face nepoatei mele ceea ce i-ai făcut lui Whitney. Whitney Houston acţionează din mormânt prin intermediul meu. Ai încredere. Am misiunea de a mă asigura că nepoatei mele i se va face dreptate prin orice mijloace”, a scris Leolah Brown.

Fiica interpretei, în vârstă de 22 de ani, a fost mutată de curând într-un centru de reabilitare, după cinci luni de când a fost găsită inconştientă în cada din sala de baie a reşedinţei sale.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvăluit faptul că artista s-a înecat în cadă, “în apă extrem de fierbinte”, care avea o adâncime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicină legală din Los Angeles a stabilit că decesul cântăreţei a reprezentat o “moarte accidentală prin înecare”, iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat “o maladie cardiacă şi consumul de cocaină”.

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cântăreţe. Ea s-a născut în 1993, în timpul căsătoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divorţat în 2007.

Bobbi Kristina a devenit cunoscută publicului american la jumătatea anilor 2000 graţie reality show-ului “Being Bobby Brown”, în care a apărut adeseori alături de părinţii ei.

Whitney Houston şi fiica ei au cântat împreună la televiziunea naţională americană în 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat împreună piesa “My Love Is Your Love”, în Central Park din New York, într-o ediţie specială a emisiunii “Good Morning America”, difuzată de televiziunea ABC.

În anul 2012, Bobbi Kristina a fost acuzată în presa americană că ar consuma substanţe ilegale, după apariţiile sale controversate în câteva episoade ale reality show-ului “The Houstons: On Our Own”, produs şi difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viaţa familiei Houston după decesul celebrei cântăreţe.

Cele mai citite

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă