24.5 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuEddie Murphy va primi un premiu important pentru umor

Eddie Murphy va primi un premiu important pentru umor

Celebrul actor de comedie Eddie Murphy va primi premiul „Mark Twain” pentru umor, acordat de centrul John F. Kennedy, potrivit contactmusic.com. 

Deschideți galeria foto ca să vedeți imagini din filmele lui Eddie Murphy.

Citește și: Noi acuzații de plagiat pentru Sam Smith

„Sunt onorat să primesc acestă recunoaștere din partea Kennedy Center și să mă alătur premianților din anii trecuți”, a spus actorul. 

Și președinta centrului Kennedy, Deborah F. Rutter, a arătat că sunt încântați să îi ofere premiul lui Eddie Murphy,” pentru impactul important și persistent al activității lui asupra culturii americane”.

Premiul este oferit anual unui comediant care se aseamănă cu autorul american Mark Twain, cu numele real Samuel Langhorne Clemens.

Twain a fost descris drept un om care observa cu atenție societatea și îi încânta pe cei din jur cu intransigența lui în privința nedreptăților din societate. 

​Citește și: Ce gest emoționant a făcut Brad Pitt pentru Angelina Jolie, după operație

Eddie Murphy, în vârstă de 54 de ani, ar putea intepreta un alt umorist care a primit premiul, Richard Pryor, într-un film biografic dedicat acestuia. 

Între alți comedianți care au primit premiul „Mark Twain Prize for American Humor” se numără Whoopi Goldberg, Will Ferrell, Tina Fey, Ellen DeGeneres, Carol Burnett și Jay Leno. 

Gala de premiere va avea loc în 18 octombrie 2015, la Centrul Memorial pentru Artele Spectacolului John F. Kennedy. Ceremonia va fi televizată și va include show-uri de comedie. 

Cele mai citite

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...

Plecarea românilor la muncă sau la studii în străinătate poate fi transformată dintr-o pierdere într-o oportunitate, susține Iohannis

Președintele Klaus Iohannis este de părere că plecarea românilor la muncă sau la studii în străinătate poate fi transformată "dintr-o pierdere pentru România, într-o...

Gabriela Firea vrea să facă metrou până în orașul Voluntari, unde e primar soțul, Florentin Pandele

Gabriela Firea anunță că, dacă va fi din nou aleasă primar general al Capitalei, va prelungi metroul din București până în orașul Voluntari, unde...
Ultima oră
Pe aceeași temă