4.4 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăEconomieFoto interviuDaea spune că sponsorizarea cerută de fata sa a fost o glumă

Daea spune că sponsorizarea cerută de fata sa a fost o glumă

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că gestul fiicei sale de a cere colegilor de serviciu o sponsorizare pentru a merge în Vama Veche drept o glumă între copii care este permisă, pe care i-a acceptat-o, dar i-a interzis să mai repete o astfel de greşeală.

"Uitându-mă la dumneavoastră, înţelegeţi, că sunteţi în aceeaşi categorie de copii, tineri zburdalnici, şi din acest punct de vedere mă gândesc că o glumă între copii se permite. Sigur, ea nu trebuie escaladată şi din acest punct de vedere am putut să privesc copilul în ochi, acceptându-i greşeală, dar interzicându-i să o repete", a declarat Daea marţi, la finalul unei vizite efectuate la o fabrică de procesare a alimentelor din localitatea argeşeană Topoloveni, potrivit Agerpres. 

Presa a relatat, la sfârşitul lunii septembrie, că fiica ministrului Agriculturii, Dana Florentina Daea, angajată la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, le-a cerut colegilor de serviciu, printr-un e-mail intern trimis în timpul verii, să o "ajute" cu câte 10 lei pentru drum, dacă doresc, deoarece intenţionează să ajungă în Vama Veche.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă