22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum îşi serbează Dorian Popa din trupa LalaBand ziua de naştere

Cum îşi serbează Dorian Popa din trupa LalaBand ziua de naştere

Cântăreţul Dorian Popa din trupa LalaBand împlineşte miercuri 25 de ani şi îşi va sărbători ziua de naştere alături de prieteni şi familie.

“Ziua mea a început încă de la 12 noaptea, când prietenii apropiaţi mi-au făcut o surpriză şi s-au strâns să-mi ureze €˜La mulţi ania€. Pe unii dintre ei nu îi mai văzusem de mult timp, din cauza programului meu încărcat, aşa că m-am bucurat foarte tare”, a spus Dorian.

Chiar dacă este ziua lui, artistul nu va neglija nici astăzi sportul: “€œVoi trece şi pe la sală, antrenamentele nu pot lipsi din programul meu”, a spus tânărul. Apoi, după ce va petrece după-amiază cu familia, seară va fi rezervată tot prietenilor, cu care se va distra în Portul Tomis.

Deşi a primit deja o mulţime de cadouri, printre care un ceas şi un parfum de la mamă şi fratele sau, Dorian are şi o altă dorinţă. “€œImi doresc că fanii mei să asculte în continuare piesa Cat treia€™ şi în curând să le pot face şi eu un cadou lor: un videoclip pentru acest single”, a spus artistul.

Dorian Popa şi-a lansat luna trecută primul single din carieră solo, “Cât trei”, o piesă dinamică, de vară, compusă de John Puzzle.

Mesajul piesei este unul simplu şi optimist: “€œEste bine să îţi trăieşti la maximum tinereţea, pentru că anii trec şi nu ţi-i mai da nimeni înapoi. Cred că toţi adolescenţii se vor regăsi în această melodie”, a spus Dorian.

Puteţi asculta aici piesa Dorian “Cât trei”:

Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă