33.4 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la...

Cum a comentat Jeremy Clarkson decizia BBC de a-l suspenda de la „Top Gear”

Prezentatorul emisiunii „Top Gear”, Jeremy Clarkson a comentat pentru prima dată public decizia postului de televiziune BBC de a-l suspenda, la o licitație caritabilă din Londra, informează contactmusic.com.

Citește și: Fanii Top Gear cer înlocuirea lui Jeremy Clarkson cu un alt prezentator. Despre cine este vorba

Clarkson a insultat postul de televiziune și a spus că „Top Gear” a fost o emisiune foarte bună, pe care BBC a distrus-o.

Prezentatorul „Top Gear” a licitat 100.000 de lire sterline pentru șansa de a se plimba cu o mașină pe pista la care s-au desfășurat filmările emisiunii BBC.

„Nu îmi forțez concedierea, dar mi-ar plăcea să mă plimb pentru o ultimă dată. Voi plimba pe cineva cu orice mașină voi putea obține. Sunt suspendat, așa că voi conduce, probabil, un Austin Maestro”, a spus starul.

Citește și: Topul gafelor făcute de prezentatorul Top Gear, Jeremy Clarkson

Clarkson va afla decizia finală a postului de televiziune în privința concedierii lui, după data de 23 martie.

Jeremy Clarkson a fost suspendat de BBC după ce prezentatorul a insultat și a lovit în față un producător al emisiunii „Top Gear”.

Cele mai citite

Trei persoane transportate la spital, după un conflict spontan în Tulcea

Trei persoane au fost transportate la spital în urma unui conflict spontan care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Tulcea,...

Rusia – Ucraina, ziua 852: Țara vecină anunță întreruperi de curent pe întreg teritoriul

Ucraina prevede întreruperi parţiale de curent electric pe tot parcursul zilei de astăzi în întreaga ţară, a anunţat operatorul Ukrenergo, explicând că reţeaua cunoaşte...

Cod portocaliu de caniculă în Capitală și 7 județe. HARTA

Şapte judeţe şi Capitala se află astăzi sub avertizare Cod portocaliu de caniculă, fiind prognozate temperaturi de 35 - 37 de grade. De asemenea, valul...
Ultima oră
Pe aceeași temă